Párom motorozni szeretne, de én nagyon féltem. Mit tegyek?
Én már régóta motorozok és anyám nagyon félt. Mondjuk nekem már volt balesetem de nem hagytam abba. Bízz benne és ne gondolj rosszra mert azzal bevonzod a bajt. Esetleg mond el neki hogy félted meg ilyenek és hogy gondolja át az egészet. Bár ha nagyon akarja akkor szerintem nem fog lemondani róla, max ha történik valami vagy hall valami olyat ami kicsit elijeszti.
Balesetmentes szezont és széles utat kívánok neki :)
Pont pár hete keveredtem egy motoros társaságba. Iszogattunk, beszélgettünk (nem motor apropóján gyűltünk össze, ez később derült ki, hogy a banda nagy része motorhoz kötődik) és elkezdtek a balesetekről beszélgetni. 15 perc után oda jutottak, hogy már 9 ember halt meg a 12 fős ismeretségi körből - 28-30 közöttiek (lennének) mind.
Illetve egyvalaki kocsival volt, de ütközött egy motorossal, aki berepült az utastérbe és eltalálta a sofőrt, egyikük sem élte túl.
Nekem nem csináltak kedvet a motorozáshoz, pedig előtte kacérkodtam a gondolattal. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!