Párom motorozni szeretne, de én nagyon féltem. Mit tegyek?
Mondd el neki a félelmed, és üljetek le átbeszélni, hogy nem akarod ellenezni az álmát, de ígérje meg, hogy óvatosan fogja vezetni, és vigyáz magára.
Te is írod, hogy megakadályozni nem tudod, akkor nem nagyon tudsz mit tenni, ha ez az álma hagyd nem minden motorozás végződik balesettel, ha nem hajt mint az ökör, mondjuk akkor is lehet baleset, ha neki semmi köze a baleset okához, de ennyiből akkor ne szálljunk kerékpárra, mert kiugrik a kőtől, ne üljünk üljünk buszra, mert bele mehet az árokba, ne menjünk gyalog mert elüthetnek a zebrán, vagy akár még a járdán is.
Ismertem egy párt,apa motorozott anya nyaggatta,hogy ne csinálja.Apa ráállt,hogy eladja a motort.Elvitte a vevőhöz,megköttetett az üzlet,kérte hagy menjen vele egy utolsó kört az utcában......kihajtott egy autó,azonnal meghalt.
Szóval,ha megvan irva,akkor tökmindegy....
Persze, az nem OK, hogy korlátozod valamiben, de lássuk be: az sem ok, sőt még kevésbé az, hogy örökös aggodalomban tartana ezzel téged! Mert ez az érem másik oldala. Minden alkalommal, amikor lemegy motorozni, aggódnál, hogy hazajön-e.
Nagyon átérzem a dolgot, sajnos több motoros ismerősöm is volt, mostmár egy sincs. Azaz de, csak őt lassan egy éve műtik rendszeresen, hogy összerakják.
Nem tudom, mi a megoldás, de szó nélkül nem hagynám, hiszen azt tudnia kell a páromnak, ha nekem valami nagyon fáj(na) kettőnkkel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!