Van egy spanom aki még sosem motorozott csak ugy hogy vitték szeretne meg tanulni motorozni de vagy áruház vagy más parkolóban tanítanánk meg csak attól parázunk ha jönnek a Sündőrök akkor mizu van? Mert hogy neki nincs jogsija!
Figyelt kérdés
el veszik a jogsim/jogsinkat (mert tesómmal tanítanánk neki van egy 50 es robogója nekem meg egy simom), vagy csak megbüntet és fel jelent ,vagy büntető pontok rovására megy??2012. febr. 26. 21:28
1/5 anonim válasza:
Ha elkapnak, akkor megbüntethetik azt aki átadta a járgányt. Ennek a hivatalos neve "Járművezetés tiltott átengedése". Elég komoly összeg a büntetés.
De az alapokat simán elsajátíthatja zárt területen, pl. egy udvarban vagy valami kihalt területen, nem a környék legforgalmasabb áruházának parkolójában. Oda nem megy utánatok a policáj.
2/5 anonim válasza:
Csak van a környéken egy mező, földút vagy valami.
Itt a környéken elég sokan motoroznak(én is) jogsi és papírok nélkül nagy motorral is. De erdei úton meg mezőn nemigazán leszek rendőrök...
3/5 A kérdező kommentje:
köszi köszi nektek akkor szerintem marad a hegy :D
2012. febr. 26. 21:45
4/5 anonim válasza:
azaz :D
A másik meg ha jó szar úton 40-50-el megtanul menni akkor aszfalton már gyerekjáték lesz :P
(mi jó kátyús, keréknyomos, havas úton csináltuk ezt, meglepődtem utána hogy aszfalton milyen könnyű menni :D)
5/5 A kérdező kommentje:
ez igaz ezt magyarázta neki a bnőjének a tesója mert ő meg Endurozik hogy a terep meg tanít motorozni sár hó a salak/murva főleg első fék használatra ....... :))) szóval simo és sár hagy szokja mert ha aszfalton pl kanyarban el alatta akkor is van esély rá h reflexből meg tudja fogni csak ezt nem bírjuk bele verni a fejébe ....:))))
2012. febr. 27. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!