Rosszul esik, de nem akarok veszekedni emiatt. Mit tegyek?
A párommal 3 hónapja vagyunk együtt.
Kijelentette, hogy ő bizony nem szokott nőnapozni, mert hogy majd akkor csinálja, ha neki is megtartják a férfinapot (november 19.).
Azt mondják, három ünnep is van a nőknek: Valentin nap, nőnap és anyák napja.
Én Valentin nap ellenes vagyok, anyukámat mindig felköszöntöm anyák napján, gyerekem meg nincs, hogy engem köszöntsenek, így úgy érzem, hogy ha még a nőnapot is "elveszik tőlem", nekem nem marad semmi.
Nem várok gigantikus virágcsokrot, vagy ilyesmi (utálom a virágokat, nem tehetek róla), csak egy egyszerű SMS is nagyon jól tudna esni - de nem fogok kapni tőle még ennyit sem a kijelentése alapján. Mindemellett én igenis tervezem őt felköszönteni valami kis aprósággal majd novemberben, de az még nem most lesz, és most ha kijelentem neki, hogy "dehát én is fel fogom őt köszönteni", azt teljesen úgy jönne le, mintha csak azért hisztiznék, hogy kapjak valamit.
Biztos vagyok benne, hogy ha ő is megkapja a kis köszöntését, onnantól tényleg fog ő is nőnapozni, de az még nagyon messze van, és most olyan elhanyagoltnak érzem magam emiatt... Nem tudom, mondjak-e neki egyáltalán valamit, és ha igen, mégis mit?
Nem szeretnék hülyeség miatt veszekedni vele, de elég letört vagyok emiatt egész nap... Olyan abszurd, hogy minden férfi barát, ismerős, családtag köszönt, csak pont Ő nem...
16:21-es "Nem szültem, nem főzök, nem mosok, nem takarítok, nem dolgozok, csak együtt vagyok a barátommal. Neki is mondtam, hogy majd csak akkor adjon nekem bármit hálája jeléül, ha mindezeket megcsinálom."
Hát ha neked ennyiből áll az, hogy nő vagy... Előre szólok, hogy egy évnyi házimunka cserébe évente egy csokor virágért, az nem túl kifizetődő egyezség :D :D
"csak akkor adjon nekem bármit hálája jeléül, ha mindezeket megcsinálom"
Hála? Nőnapról volt szó, nem hálaadásról! Azért nem egyszerű, ha valaki ilyen szinten leértékeli magát.
Mellesleg az, hogy ünnepnapkor legalább kinyögök valamit a páromnak, az egyszerű tisztelet, és nem cserekereskedelem, cserébe azért, mert mondjuk kimostam már ezer alsógatyáját. Legalábbis szerintem. Aztán lehet, hogy tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!