Rosszul esik, de nem akarok veszekedni emiatt. Mit tegyek?
A párommal 3 hónapja vagyunk együtt.
Kijelentette, hogy ő bizony nem szokott nőnapozni, mert hogy majd akkor csinálja, ha neki is megtartják a férfinapot (november 19.).
Azt mondják, három ünnep is van a nőknek: Valentin nap, nőnap és anyák napja.
Én Valentin nap ellenes vagyok, anyukámat mindig felköszöntöm anyák napján, gyerekem meg nincs, hogy engem köszöntsenek, így úgy érzem, hogy ha még a nőnapot is "elveszik tőlem", nekem nem marad semmi.
Nem várok gigantikus virágcsokrot, vagy ilyesmi (utálom a virágokat, nem tehetek róla), csak egy egyszerű SMS is nagyon jól tudna esni - de nem fogok kapni tőle még ennyit sem a kijelentése alapján. Mindemellett én igenis tervezem őt felköszönteni valami kis aprósággal majd novemberben, de az még nem most lesz, és most ha kijelentem neki, hogy "dehát én is fel fogom őt köszönteni", azt teljesen úgy jönne le, mintha csak azért hisztiznék, hogy kapjak valamit.
Biztos vagyok benne, hogy ha ő is megkapja a kis köszöntését, onnantól tényleg fog ő is nőnapozni, de az még nagyon messze van, és most olyan elhanyagoltnak érzem magam emiatt... Nem tudom, mondjak-e neki egyáltalán valamit, és ha igen, mégis mit?
Nem szeretnék hülyeség miatt veszekedni vele, de elég letört vagyok emiatt egész nap... Olyan abszurd, hogy minden férfi barát, ismerős, családtag köszönt, csak pont Ő nem...
Azért ne mindenki csak az egyik oldalt nézze :)
Én bizony megsértődnék. Nem azon hogy nem köszönt fel, én sem igénylem a dolgot.
Viszont ha tudja a párod hogy te szeretnéd ha köszöntene, akkor bizony nem nagy kunszt odavetni hogy boldog nőnapot, vagy venni az aluljáróban 100ft-ért egy szál virágot.
Ugyan, most mit kell ezen lázadozni?
Anyósom is megsértődik ha nem kap köszöntést.
Szóltam a páromnak hogy ne felejtsen el venni 1-1 szál virágot anyósnak meg a nővérének.
A párom megússza 2 percben meg kb. 500ft-ban, anyósomnak meg megvan a lelki békéje.
Nem az a figyelmesség ha valaki vesz valakinek valamit, hanem hogy figyelembe veszi a másik igényeit...
Nem vagyok túlzottan Nőnap párti, de ma reggel, amikor a párom felköszöntött 3 szál gyönyörű rózsával, teljesen elolvadtam tőle. Akárhogy is nézem, eszméletlen jól esett, hogy figyelmes volt. És mielőtt bárki megjegyezné, szinte minden héten kapok tőle virágot csak úgy, alkalom nélkül.
Nem az a lényeg, hogy a barátod mit gondol a Nőnapról, hanem az, hogy érezze, lássa, Te szeretnéd ha felköszöntene. Három perc, vagy egy szál virág és máris jobban érzed magad, mert miattad, érted tette.
az 5.-7. valaszoló vagyok:
"Úgy, hogy a születésnapodról/névnapodról sem tehetsz, az sem érdem :) Ennyi erővel azokat sem kellene ünnepelni :) "
Ez azért nem idetartozó dolog, mert a születésnapot meg névnapot a CSALÁDDAL ünnepli az ember és nem ORSZÁGOSAN kötelezö dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!