Hogyan beszélhetnék a családommal? Nem akarok így élni.
Gyerekkoromban nagyon jó kapcsolatom volt a szüleimmel és jó volt minden. Aztán 21 éves koromban teljesen megváltozott minden mert egy hülyeség miatt börtönbe kerültem (2 év) és azóta nem beszél velem a családom, pedig már sokszor próbáltam velük beszélni. Vállaltam mindent, megkaptam a büntetésemet, letöltöttem és szerintem ez így rendben van. Szeretném ha újra jó lenne a családommal a kapcsolatom, de nem akarnak velem beszélni. Mit mondhatnék még?
27/F
Szerintem a szülő kell legyen az a pont az életben, amire mindig számíthat a ember. Innen ered a "ha akasztófán lóg is, akkor is az én gyerekem" mondás. Akár mit is követtél el, szeretniük kellene téged és megbocsátaniuk, még ha meg is bántottad a viselkedéseddel őket.
Talán ha látnák, hogy normális életet élsz, van munkád stb, akkor megenyhülnének?
Keresd meg őket egy levélben első körben.
Nincs az a szülő, ha tényleg érzelmileg is az, aki érzéketlen maradna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!