Hogyan beszélhetnék a családommal? Nem akarok így élni.
Gyerekkoromban nagyon jó kapcsolatom volt a szüleimmel és jó volt minden. Aztán 21 éves koromban teljesen megváltozott minden mert egy hülyeség miatt börtönbe kerültem (2 év) és azóta nem beszél velem a családom, pedig már sokszor próbáltam velük beszélni. Vállaltam mindent, megkaptam a büntetésemet, letöltöttem és szerintem ez így rendben van. Szeretném ha újra jó lenne a családommal a kapcsolatom, de nem akarnak velem beszélni. Mit mondhatnék még?
27/F
"Nem az számít, hogy miken mentél keresztül hanem, hogy milyen emberré váltál azok után"
Szerintem biztosan meg fogják bocsátani,, bár nem ismerem a családodat. Nekem ebből a pár sorból az jött le, hogy nem vagy te rossz ember csak kicsit eltévedtél, ez bárkivel előfordulhat. Nem szabad ezalapján ítélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!