Szerintetek normális ha egy anya megveti a lányát amiért leszbikus?
Utolsó előtti. Végülis te is ezt csinálod.
Rá próbálod erőltetni mindnekire, hogy a homokosokat el kell ítélni és csak a heterók a normálisok.
Semmivel sem vagy különb.
Én leszbikus vagyok és annyira félek a szüleim reakciójától,hogy nem merem elmondani nekik,pedig elváltak és nem tökéletes a család. Meg tudom érteni őket és el tudnám fogadni,ha nem úgy tekintenének rám,mint eddig,de nem tartom helyesnek. Egy anyának akkor is a lánya marad a lánya és bármit is tesz,ez nem változik.
Szóval szerintem a legrosszabb,amit egy anya egy ilyen helyzetben tehet,ha elfordul a lánytól,mert így is kap eleget a környezettől.
Az unokákról meg...hát nem tudom,nekem nem feltétlenül kell gyerek,ha találok egy olyan nőt,akit szeretek,de előbb-utóbb biztos előjönne ez a kérdés is. Az örökbefogadás(ha engedélyezik) nem feltétlenül rossz,csak a nagyszülőknek,de nekik ezzel együtt kell tudni élni.
Persze ez mind csak a személyes véleményem a témáról :)
"Összehasonlítjátok a homoszexualitást azzal, ha valaki szellemileg visszamaradott, fogyatékos. Ezek a tanult, felnőtt, magyar emberek. Gratulálok."
Mert te lennél a tanult, felnőtt, magyar ember? Meg sem értetted, hogy miért szerepel ott példának a fogyatékosság!Ebből is látszik, hogy a támadás az egyetlen fegyveretek, mert a természet ellen nem tudtok meggyözően érvelni.
A homoszexualitás nem természetes dolog és attól sem válik azzá, hogy egy homo pár öszzeházasodik, gyereket fogad örökbe, vagy hogy az emberek 95%-át tanulatlannak és undorító mentalitásúnak tituláljátok.
Kedvelem, amikor a heterók azzal érvelnek, hogy ők nem mutogatják magukat, nem vonulnak fel. Egy heteró másról sem beszél, csak arról, hogy ő heteró. Kivel kavart a 7végén, kit szeretne megdugni stb. Kézen fogja a párját. Fényképeket mutogat a szerelméről. Az esküvő is egy maga mutogatás.
Nincs ez az érvelés jól átgondolva az ő részükről. Mert az megint más, amikor valaki a szexualitással kérkedik. De ha két férfi vagy két nő kézen fogva megy az utcán az még koránt sem szexualitás.
Lehet, én nem nézek rendesen végig az utcákon, de nem igazán látok azonos nemű párokat kézen fogva menni. Nem értem mi a gond akkor. Mert nagy ritkán mégis látni néhol. Attól még nem dől össze az ország.
Amúgy meg a környezetemben, a barátok, rokonok, szomszédok között kevés normális működő párt látni. Vitatkoznak, elválnak, a gyerekkel nem foglalkoznak. De ez nyilván a melegek miatt van, mert itthon bejegyzett élettársi kapcsolatot köthetnek. Bizony, a melegség egy ragályos kórság, ami bekebelezi a világot.
Ameddig az állatvilágban is vannak homoszexuálisok addig senki ne jöjjön a természetellenességgel!!! Az ember is állat, csak ruhát visel, még ha fáj bevallani is.
Üdv. Meleg F
Szerintem az ilyen szülőnél nem az a kérdés,hogy normális-e,hanem bebizonyította,hogy nem való anyának.
Sokaknak a család,gyerekek csak egy kirakat,másoknak akarnak megfeleni.Amint van egy kis furcsaság,akkor már baj van,takargatni kell a dolgokat.És ezek az emberek nevezik magukat családcentrikusnak.
Az én anyám mikor megtudta,az volt az első,amit mondott,hogy ha valaki ezért bántani fog kikaparom a szemét.Pedig nem szokott csak úgy embereket bántalmazni.
De abban a pillanatban előtört belőle egy anyai/védelmező ösztön,hogy miden áron megvédi a gyermekét.
Amúgy 34-es nagyon érdekes amit mondtál és nagyon logikus is,a konzervatív emberek alapvetően tényleg alacsonyabb IQval és EQval rendelkeznek,ezt vhogy mindig is éreztem.De ez logikus is.Mivel az egyszerűbb.Valamit,valakit elfogadni ahhoz már ész,türelem,erő kell,amihez ami az egyszerű emberekben nincs.Általában ezeknél az embereknél még párosul a vallásosság,hisznek valamiben,mert az olyan kedvesnek tűnik,egyszerű,félnek szembesülni a valósággal.
Az a baj,hogy a heteróknak csak azon része érti meg a problémáinkat,akik elég magad EQval redelkeznek.
A többi ezek "az én sem vonulok fel"ezek a legbutábbak,olyan emberek,akik a saját helyzetükkel sincsenek tisztában,nemhogy mások helyzetével,esetleg jogaival.Sajnos ebből van a legtöbb,azt kell mondjam erre is van igény,szükség és akik irányítják a dolgokat felülről(politika és az azok felett állók)azt akarják,hogy minél több buta,egyszerű ember legyen,mert azokon úgy tudnak uralkodni,hogy észre sem veszik.
Az értelmes,gondolkodó emberek a szemükben mindig ellenségek lesznek sajnos.
Az a baj,hogy sokan tényleg nem értik meg,hogy min megy keresztűl egy ember a gyerekkorában,aki meleg vagy annak vélik.És akkor még sokan a saját családjukkal sem oszthatják meg a dolgaikat.
Én már 25 éves vagyok.Sok dologban már megedzett az élet,szembesültem az embrekekkel,a természetükkel,a valósággal.De sokszor gondolok arra,hogy vannak gyerekek,aki most 10-12-14-16 stb évesek,akik most ezekben a pillanatokban élik át mindazt,amit nekem is át kellett.És tudom milyen rossz nekik.pedig nem is az én gyerekeim,rokonaim mégis együtt érzek velük.
Csak sajnos az értelmes emberek tudják felfogni,hogy minden csak addig fura,amíg mi annak gondoljuk.
Az én generációmnak azt a neved adnám,hogy "szabad vagy,de mégsem".
A szüleim korú meleg embereknek viszont még nehezebb lehetett,mint nekem.Sokan kényszer kamuházasságokat kötöttek.Én ma már szerencsére nem kell,hogy ilyenbe belemenjek,mert akkor sem néznek rám furán.Bár én olyan típusú ember vagyok,hogy megtanultam hová rakjam más emberek véleményét és lehet ha hamarabb születek sem mentem volna bele egy ilyenbe.
Visszatérve egy az eredeti kérdésre.Szerintem ilyenkor mutatkozik meg,hogy egy anya milyen!
Nem abban,hogy hogyan vezeti a háztartást,vagy,hogy tud-e szuperul főzni,hanem hogy amikor úgy érzi baj van,vagy veszély fenyegeti a gyerekét,akkor megvédi akármilyen áron.Még ha ezért el is veszít embereket.
Csodálom az ilyen nőket,de akár apákat is,akik képesek erre!!
Bár nem hiszem,hogy lesz valaha gyerekem,de azt most is tudom,hogy bármikor megvédeném bármitől,mert más helyettem nem fogja soha.
Szerintem nem normális, de nem lehet rögtön elítélni. Mondjuk nem ugyanaz, ha valaki véresre veri a gyerekét, majd kidobja. Vagy mondjuk egy anya aki megtudja, hogy az egyetlen lánya meleg, és annyira dühös, és csalódott lesz, hogy megpofozza egyszer, aztán bocsánatot kér.
Nagy különbség van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!