Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális ha egy...

Szerintetek normális ha egy anya megveti a lányát amiért leszbikus?

Figyelt kérdés
Barátnőmről van szó, és szerintem elfogadhatatlan.
2012. márc. 8. 12:06
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
90%

Nem.

Nekem van egy lányom már és ha úgy alakulna a dolog, hogy leszbikus lesz, akkor sem vetném meg. Ő az én lányom jóban-rosszban, bármit tesz, vagy mond akkor is szeretem és szeretni fogom.

Nekem is volt kamaszkoromban leszbikus románcom, nem tartott sokáig (mint ahogy a szüleim ezt meg is mondták) Általában a kamaszokat a kíváncsiság hajtja. 1-2szer belefér szó nélkül, ha meg így választ, akkor is csak az számít, hogy boldog legyen.

2012. márc. 8. 12:37
 12/57 anonim ***** válasza:
29%

szíve joga kifejezni a rosszallását.

nekem is nagyon nehezen venné be a gyomrom ha a gyerekemről kiderülne ilyesmi.

ha a nevelésen múlik, akkor a gyerekem tuti nem lesz "más".

2012. márc. 8. 12:39
 13/57 anonim ***** válasza:
83%

Nem a nevelésen múlik.Cejzer Endre gyereke is meleg pedig az apja orvos tuti nem nevelték rosszul.Több jómódú ,vallásos család sarja is lehet homoszexuális.Semmi köze a neveléshez ,anyagi helyzethez és a valláshoz.

A könyékünkön lakott 1 fiatal férfi , aki megnősült majd született 2 gyereke de hamar elvált mivel ő valójában meleg és nem tudott tovább hazugságban élni.

2012. márc. 8. 12:44
 14/57 anonim ***** válasza:
64%
Ebben a dologban is látszik az alacsony magyar színvonal, a sok retardált.Egy normális fejlett országban jóval elfogadóbban az emberek.
2012. márc. 8. 13:14
 15/57 anonim ***** válasza:
35%

Látom le kell pontozni mindenkit, aki a kérdésre válaszol.

Nem egyet kell vagy nem kell érteni a válasszal, fogalomzavarban vannak sokan.

Tehát a mai világban az a helyes, sőt mindenkinek egyet kell érteni azzal, hogy a homoszexualitás nem elítélendő, SŐT már majdnem ott tartunk, hogy NORMÁLIS?

Na, ne emberek. Az ember nem így lett "tervezve", hogy azonos neműek egymással, senki se mondja, hogy ez normális, mert nem az. A normális az a férfi-nő felállás, nem véletlenül a nemi szervek anatómiája, amilyen. Ezek a száraz tények.

Előfordul, az is tény, de ezért valakit leszólni, beszólni neki, MERT Ő EZT NEM TARTJA NORMÁLISNAK.... Mindenkinek az a véleménye, ami. De már ne szóljuk (pontozzuk) le azt, aki a nemi szervét rendeltetésnek megfelelően használja.

16/57 anonim ***** válasza:
72%
elfogadóbbak
 17/57 anonim ***** válasza:
42%

Ha csak "divatleszbi" lenne és a f@szbókon lájkolná a többi csaj csöcseit, akkor kiverném belőle !!

Ha viszont valós lenne a dolog, akkor nyilván kénytelen lenne beletörődni az ember...

2012. márc. 8. 13:19
 18/57 anonim ***** válasza:
42%

Nem örülnék, ha kiderülne a gyerekemről, meg is mondom miért. Mivel a férjem is, én is heteroszexuálisak vagyunk, nyilván taszít minket a gondolat, hogy egy azonos neművel éljünk nemi életet. Mint ahogy gondolom a melegeket meg az taszítja, amit mi csinálunk... ez egy dolog. Nem ítélem, el a melegeket feltétlenül, inkább azt, ahogy ezzel még kérkednek is (tisztelet a kivételnek persze) Én sem vonulok fel az utcán, hogy nézd már hetero vagyok, házasságban élek) senkit nem érdekel, hogy mit csinál a másik a hálószobában, és hogy azt kivel teszi. Miért kell ezt nap, mint nap, az arcunkba tolni. Ez eleve visszatetszést kelt sokakban.

Viszont: ha mégis az lenne, hogy meleg a gyerekem, beletörődnék. Nem örülnék, de elfogadnám.

2012. márc. 8. 13:27
 19/57 anonim ***** válasza:
36%
akármit is mondtok, egyfajta trend lett a buzaság. sokan egyszer csak "rájönnek", hogy azok...mások 2-3 rendes kapcsolat után "jönnek rá". és nyugati fejlett országokba máshogy állnak hozzá...persze, álljunk mi is úgy hozzá, mert nincs elég igénytelen, erkölcstelen szenny a torkunkon letolva minden egyes nap. a divat, a reklámok, a műsorok, minden a ratyiságot majmolja. elegem van abból is, hogy nyikhaj 40 kg-os "pasik" rózsaszín cuccokba, seggdekoltázzsal vonaglanak sállal a nyakukba, egyszerűen undorító ami van. mindenki aki meleg, tartsa meg magának ezt a "büszkeséget"...de azok a szennyek, akik a kaionokon férfi létükre tangában, kirúzsozva, bibliával a kezükbe táncolnak...azt a természetes szelekcióval megkellene oldani.
2012. márc. 8. 13:29
 20/57 anonim ***** válasza:
68%

Nem, nem normális. Akkor is a gyereke marad az ember. Meg sem érdemlik azok, akik elítélnék a lányukat/fiukat, hogy gyermekük legyen. Szégyelljék magukat!

Én nem is bánnám, ha meleg gyerekem születne, mert nálam jó kezekben lenne. Nem tudom, mit kell az unokákkal jönni... Ha meddő a gyermekük, akkor azt is kitagadnák, mert nem alapít családot? Vagy szimplán mert nem akar gyereket? Szülők vagytok ti? Remélem, nem lesztek, ilyen hozzáállással...

2012. márc. 8. 13:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!