Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális ha egy...

Szerintetek normális ha egy anya megveti a lányát amiért leszbikus?

Figyelt kérdés
Barátnőmről van szó, és szerintem elfogadhatatlan.
2012. márc. 8. 12:06
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező,jelentsd be anyukádnak hogy meleg vagy,és rájössz majd,hogyan reagálna éles helyzetben!aztán persze mondd el hogy csak vicc volt...lehet te sem azt kapnád amit elképzelsz a fejedben.Mindenki azt gondolja a szüleiről,hogy nem hatná meg a dolog...
2012. márc. 8. 17:12
 32/57 anonim ***** válasza:
71%

Férfi és női szerepek... a legviccesebb mítosz.

Nem, nálunk ilyen soha nem volt.

Ateista vagyok, az apám lelépett, a nevelőapám egész nap aludt meg tévét nézett.

Anyu dolgozott, tanult velünk, játszott velünk, eltartott minket - a te logikád szerint leszbikusnak kellene lennem, mégis hetero vagyok.

2012. márc. 8. 17:17
 33/57 A kérdező kommentje:

17:12

A kérdésben a barátnőm konkrétan a barátnőm, és bár gondolom ezek szerint nem volt egyértelmű, de én is az vagyok és be is jelentettem, tehát kedves válaszoló ne spannold fel magad.

2012. márc. 8. 17:23
 34/57 anonim ***** válasza:
55%
Egyébként írjátok be a keresőbe, hogy conservative low IQ, és kiadja a cikket, ami nemrég jött ki, hogy akinek alacsonyabb az IQ-ja, az hajlamosabb konzervatív eszmékben hinni, mert azok "egyszerűek".
2012. márc. 8. 17:28
 35/57 anonim ***** válasza:
77%

"Hogyan? Ami a neveléssel elérhető maximum: család, szülők szeretik egymást, megbecsülik, megvannak a férfi és női szerepek, vallás... Nálad ilyen komolyan sosem volt?"

És szerinted a melegeknél és leszbikusoknál ez nem volt meg? Őket nem heteró szülők nevelték, hanem vademberek, akik azt tanították nekik, hogy szexeljenek a saját nemükkel? NEM A NEVELÉS MIATT LESZ VALAKI HOMOSZEXUÁLIS!

Beszűkült, idióta vélemény!

2012. márc. 8. 17:28
 36/57 anonim ***** válasza:
68%

Ok, van a melegek között pár magamutogató, feltűnési viszketegségben szenvedő egyén. De ugyan ezek megtalálhatók a heterók között is. Általában azok csinálják ezt, akik kevés szeretet. figyelmet kaptak. Otthon. "Ha rossz vagyok, akkor beszélnek rólam, figyelnek rám." Ők azok, akik verik a mellüket arra, hogy melegek, mert ha megmutatják, így beszélni fognak róluk, foglalkoznak velük. Valószínűleg ha heterók lennének, akkor meg arra vernék magukat, hogy szeretik a mákos tésztát.... Heterók is vonulnak utcára, mert hangoztatják, hogy magyarok, hogy neonácik, hogy állatvédők, hogy katolikusok... Na és akkor mi van? Én pl. sokkal inkább ki lennék akadva, ha a fiam bejelentené, hogy anyu, imádom Hitlert, mintha azt mondaná, anyu itt a párom, Gábor.

De biztos én vagyok defektes, mert inkább elfogadom, hogy a fiam egy rendes, dolgozó, állatbarát, kedves, aranyos fiút szeret, mint egy elborult elméjű gyilkológépet.

20L (nem, nincs gyerekem, de ha lesz, ezek érvényesek lesznek)

2012. márc. 8. 18:27
 37/57 anonim ***** válasza:
59%

Előző vagyok. További hozzáfűznivalóim:

-Ismerek egy meleg srácot. Nagyon tehetséges színész, bármiről el tudok vele beszélgetni, intelligens, tanult.

-Annak aki a bátyja párját hibáztatja a család széthullásáért: ha nem lennének ilyen maradiak a szüleid, elfogadnák, hogy ember és ember van, nem homoszexuálisok és heteroszexuálisok, akkor semmi gond nem lenne... az a te/ti szegénységi bizonyítványotok, hogy kiragadtok egyetlen tulajdonságát a srácnak, és meg is vetitek miatta, pedig semmi törvénybeütköző dolgot nem csinált.

-Amúgy meg a homoszexualitás nem új keletű meg hasonlók. Ajánlom olvasásra:

A vidéki kisbirtokos parasztoknak azonban nem volt pénzük hetérára, de még hárfás lányokra sem. Õket más gondok aggasztották. Mivel a görög poliszok többsége szigeten, vagy hegyek által körülvett völgyben feküdt, így ha az adott terület túlnépesedett, bizony nem tudtak új földeket mûvelés alá vonni. Eleinte ilyenkor a lakosság egy részét kihelyezték más vidékre (ezt hívjuk görög gyarmatosításnak) de mikor elfogytak a szabad földek más megoldást kellett kitalálni. Rettenetes kutyaszorítóban voltak! Ha saját feleségükkel szeretkeznek abból könnyen lehet szaporulat, akkor viszont éhezni fognak. Más feleségével veszélyes, hiszen senki nem teszi ki magát egy kis etyepetyéért az agyonverés veszélyének, a fiatal lányok ártatlanságára pedig nagyon vigyáztak. A prostituáltak messze voltak és drágák, így a kör bezárult. Az ösztönök azonban követelik a jussukat, így a szegényebb férfiak kénytelenek voltak megtalálni az egyetlen kiskaput: egymást. Ezt gazdasági homoszexualitásnak nevezzük, mikor az ember kényszerbõl fordul saját neme felé. A homoszexualitás másik fajtáját a törzsi társadalmak korából örökölték a görögök, ez az un. beavatási homoszexualitás. Ezt az aktust Krétáról ismerjük, tulajdonképpen jobb, ha pederasztiának nevezzük. Ez úgy történik, hogy egy férfi bejelenti a családnak, hogy el akarja vinni a serdülõ fiukat. A család nem rejti el, de amikor a fiúszöktetés megtörténik, úgy tesznek, mintha üldöznék, viszont arra nagyon vigyáztak, hogy ne érjék utól (ugyanis: nagyon örülnek a megtiszteltetésnek). A fiú 60 napig van a férfi társaságában, ezalatt megtanul vadászni, társaságban viselkedni, és minden olyan dolgot amire a késõbbiekben szüksége lehet. A két hónap eltelte után a férfi visszaviszi szüleihez, s egy ökröt, egy köpenyt, és egy kupát ad neki. Az ökör a vadászat, a köpeny a harc, a kupa a férfiasság jelképe, így tulajdonképpen egy férfivá avatási szertartásról van szó. A homoszexualitást tehát az összes (!) krétai férfi átéli életében legalább kétszer, egyszer mint avatott, egyszer mint avató. Ez a szokás Spártában is élt, sõt, megbüntették azt, akinek nem volt ilyen kapcsolata.(..) Az athéniak a fiúszerelmet magasabbrendû kapcsolatnak vélték a nõkkel folytatott viszonynál, hiszen a homoszexualitás csak a férfi - férfi közötti lelki kapcsolattal, barátsággal együttjáró mellékes dolog volt. Ezért szerintük a férfiszerelem az Égi Aphrodité, a heteroszexualitás a Földi Aphrodité ajándéka. (..) A homoszexualitásra pedig - szükségbõl erényt kovácsolva és filozófiával alátámasztva - még olykor büszkék is voltak. Platón szerint az a legjobb hadsereg, ahol a katonák egymás szeretõi, hiszen borzasztóan ciki a kedvesem elõtt gyávának mutatkozni.

20L

2012. márc. 8. 18:46
 38/57 anonim ***** válasza:
15%

A beszűkült idióta választ adó 17-28-asnak. Lehet, hogy homo vagy,de inkább szövegértésre gyúrtál volna. Azt írtam,hogy amivel a nevelés hozzájárulhat-maximum: és nem azt, hogy azon múlik.

És nehogy lassan ciki legyen heteronak lenni.

Legyen ek a ti gyerekeitek b..ik, aztán örüljetek a remek családotoknak.

2012. márc. 8. 19:07
 39/57 anonim ***** válasza:
40%
Nő vagyok, és van férjem, aki férfi. Nem szeretem a nőket, és remélem, a gyerekeim sem lesznek homokosok. Akkor én rossz vagyok?
2012. márc. 8. 19:08
 40/57 anonim ***** válasza:
81%
Minden szülőben ott van kicsit hogy nem szeretnék hogy a gyerekük homoszexuális legyen.Ez akkor nagy gond nekik ha csak 1 szem gyerekük van.És hogyha a gyermek homoszexuális akkor le kell mondaniuk az unokákról.Egy szülő sem örül neki de el kell fogadnia.A normálisabb szülők nem kezdenek el vitatkozni meg kitagadni és egyéb hanem elfogadják , de örülni soha nem fognak neki.
2012. márc. 8. 19:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!