Szerintetek normális ha egy anya megveti a lányát amiért leszbikus?
"Legyen ek a ti gyerekeitek b..ik, aztán örüljetek a remek családotoknak."
Egy család nem attól lesz jó vagy rossz, hogy ki-kivel szexel.
"Nem szeretem a nőket, és remélem, a gyerekeim sem lesznek homokosok. Akkor én rossz vagyok?"
Nem vagy rossz. Remélheted, hogy nem lesz meleg, ez nem rossz dolog. Akkor dől el, hogy jó vagy-e vagy rossz, amikor kiderül, hogy meleg, és te megutálod, elküldöd, nem szereted ugyanúgy, mint eddig.
#39 "Amúgy meg a homoszexualitás nem új keletű meg hasonlók. Ajánlom olvasásra:....."
Na, hát ha az ókori görögök is homoszexuálisok voltak, akkor az a normális! Akkor ha fogyatékos gyereked születik, dobt le egy hegyről, hiszen már a spártaiak is azt tették!
Leszbikusként, ezeket a válaszokat olvasva, ismét csak megerősödik bennem, hogy milyen undorító a magyar mentalitás.
Büszkék vagytok, hogy a gyermekeitek heterok. Lehet, hogy éppen fűvel-fával összefekszenek, drogosak, tiniként alkoholisták, a nemibeteg gondozó gyakori vendégei, és még sorolhatnám. De ez nem számít, csak legyen hetero, vagy éppen legyen fehér bőrű.
Összehasonlítjátok a homoszexualitást azzal, ha valaki szellemileg visszamaradott, fogyatékos. Ezek a tanult, felnőtt, magyar emberek. Gratulálok.
Érdekes módon, az én édesanyám nem akadt ki a másságomon. Nem tagadott ki, nem volt elkeseredve. Két kérdése volt, amikor 17 évesen elé álltam, és elmondtam neki.
"Miért, nem mondtad el előbb? Tényleg szégyelted ezt előttem, a saját anyád előtt?"
Nem azért hibáztatta magát, mert "MÁS" lettem, hanem azért, hogy mit rontott el, hogy nem mertem neki előbb elmondani. Nem rontott el semmit. Nem nevelt másképp, mint ahogyan őt nevelték, és ő hetero lett. Annyit kért mindig, hogy legyek őszinte, becsületes, és ne ítélkezzek senki fölött. Mégis egy leszbikus nő lettem.
Nem szexelek utcán, nem járok felvonulásra, nem csókolózom a párommal nyilvános helyen, sőt, még csak a kezét sem fogom meg, mert egy ilyen országban élek, ilyen emberek között, mint a válaszadók 95%-a. Köszönöm ezt nektek.
De mielőtt előhozakodnátok a melegek gyermekvállalásával, ne aggódjatok, nem akarok gyereket. Szüljetek csak ti, büszke heterok, aztán verjétek őket, neveljétek arra, hogy a meleg ember nem ember.
Gratulálok, csak így tovább, kedves embertársaim!
Szerintem nem normális, ha bárki is elítéli emiatt a gyerekét, vagy épp bárki mást.
A homoszexualitást nem választani szokták (gondolom), hisz, hogy ki mihez vonzódik nem kontrollálható. Az ismerősi körömben, ha valaki felvállalná, hogy a saját neméhez vonzódik, nem ítélném el, pedig semmi extra - modern nevelést nem kaptam.
Ostobaságnak tartom, ha valaki azzal érvel "nem erre van a lábad köze", "nem véletlenül vannak a dolgok úgy ahogy", "a természet adta így, szaporodás miatt". Ezek szerint, ha valaki, akinek nem lehet gyereke már természetellenes? Vagy heteroszexuális és nem akar gyereket? Az ember gondolkodása már rég nem ösztönök, a fajfenntartás körül forog.
A melegek felvonulnak, nem pedig mutogatják magukat. Úgy gondolom, majd, ha a heteroszexuálisokat terrorizálják az iskolában, a mindennapi életben azért, mert az ellenkező nemhez vonzódnak, nyugodtan vonuljanak fel, avagy "mutogasság magukat". Majd, ha a kérdés az lesz, hogy "Szerintetek normális, ha egy anya megveti a lányát - teszem azt örökbefogadott - amiért hetero?" és a válaszok pedig, hogy remélhetőleg a gyermeketek nem fog ilyesféle visszataszító dolgot elkövetni, mint a heteroszexualitás, vonuljatok.
Mindenkinek jogában állhatna, hogy megfogja a párja kezét. Ez nem szégyellni való dolog, az én szememben legalábbis nem. Remélem, hogy a világ egyszer képes lesz elfogadni egymást, és nem arra fog gondolni, hogy férfi és nő, hanem ember és párja.
14/L - a válaszomban valószínűleg néhol T/2-ben beszéltem a heteroszexuális, majd a homoszexuális emberekről, mivel nem sorolnám magam egyikhez sem.
Szokásos homokos védekezés, ami azon alapul, hogy ha valaki nem hajlandó elfogadni, jó szemmel nézni őket, akkor az csak beszűkült, gyűlölködő szemétláda lehet.
Na nem. Inkább csak egy olyan ember, akinek megvan a saját véleménye, és azt ki is meri mondani annak ellenére is, hogy mások rá akarják kényszeríteni az elfogadást. Mert én inkább azt látom, hogy a melegpártolók olyanok, mint az állatvédők: ha nem egyezik meg a véleményem velük, akkor elkezdenek pocskondiázni, győzködni, gúnyolódni. Csak meg kell mondani egy állatvédőnek pl, hogy nem szereted a kutyákat, máris elkezd téríteni. Ha elmondod, hogy szerinted a melegség természetellenes, és lesújtana, ha a gyereked meleg lenne, akkor azt kapod, amit itt. Az fáj a legjobban nekik, hogy nem tudják rákényszeríteni mindenkire a véleményüket és elfogadásukat. Azt hiszik, hogy akkor lesz minden jó, ha mindenki mindenre rábólint, pedig egyértelmű, hogy sokan nem igazi elfogadásból helyeselnek, csak azért, mert szinte már ciki azt mondani, hogy ellenzed a homoszexualitást, mert visszakézből rád sütnek valami még rosszabb bélyeget(gyerekverő, asszonyverő, náci, fasiszta stb stb...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!