Más szerint nem gáz ha a nagyszülő hetekig nem látja az unokáját, mert nem képes eljönni?
Hu, most mennyien orulnenek ha ilyen lenne az anyosuk!:)))
Szerintem emiatt ne stresszeld magadat, megy ha megy, ha nem megy, akkor pedig maradjon otthon.
Orulj annak, hogy nem ul mindig a nyakadon, gondold el az milyen lenne! Megorulnel!!!
Az enyém se jön, 15 percre lakik tőlünk. Néha telefonál eljönnek vendégségbe egy órára, utánna mennek.
De én már megszoktam:))
Ha te szeretnéd, ha gyakrabban menne hozzátok, akkor gáz, de azt írtad, hogy nem hiányzik.
Szerintem a válasz egyszerű. Az anyád nap, mint látja és szereti a gyerekedet, mert a tiéd, mert az ő lány vagy. Egyértelmű, hogy anyád szereti azt a gyereket, akit az ő lány szült. Anyósodnak viszont nem vagy a lánya. Lehet, hogy a fiáé is a gyerek, de az más.
Én is babát várok, sógornőm is. Anyósom máshogy áll a lánya születendő gyerekéhez, mint az enyémhez. Számomra ez teljesen természetes. Számomra nem meglepő, hogy máshogy áll ahhoz a gyerekhez, akit én szülök, mint ahhoz, akit a saját lánya elvégre én nem vagyok se a lánya, se a rokona, se a barátnője - bár jóban vagyunk.
Lehet furcsának tartod, mert a fia gyerekéről van szó, de próbld meg így nézni, ahogy leírtam. Mert szerintem anyósod emiatt olyan, amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!