Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más szerint nem gáz ha a...

Más szerint nem gáz ha a nagyszülő hetekig nem látja az unokáját, mert nem képes eljönni?

Figyelt kérdés
Mert nekem furcsa hogy anyósom alig érdeklődik az 1 éves unokája iránt,csak akkor látja ha mi megyünk,ő nem képes elvonatozni 20 km-t,pedig majdnem ingyen jönne,mert nyugdíjas,ráérne.Mindig ígérgeti,hogy a héten,aztán sosincs semmi belöle,nem hiányzik,csak furcsállom,mert az anyám majdnem minden nap látja a kisunokáját,nem bírja nélküle sokáig,pedi 2 műszakba dolgozik.
2009. jún. 9. 18:12
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Az Én anyósom is csak akkor látja ha visszük.A férjemnek nagyon rosszul esik .Ilyen oldalról nagyon gáz.
2009. jún. 9. 18:49
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Nálunk is megvan ez a kettősség.Édesanyám jön és mi is megyünk, de anyósomék szinte soha.Két kezemen meg tudom számolni, hányszor jöttek az unokákhoz, pedig 3 éves az egyik. Fiatalosak, nekik is van 3 gyerekük(11 és 5 év közöttiek), arra fogják, h nehéz őket összeszedni és együtt eljönni. Nekem hiányzik a társaságuk mondjuk, örülnék,ha többet találkoznánk.
2009. jún. 9. 18:49
 3/10 anonim ***** válasza:
80%

Hu, most mennyien orulnenek ha ilyen lenne az anyosuk!:)))

Szerintem emiatt ne stresszeld magadat, megy ha megy, ha nem megy, akkor pedig maradjon otthon.

Orulj annak, hogy nem ul mindig a nyakadon, gondold el az milyen lenne! Megorulnel!!!

2009. jún. 9. 19:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Gáz. Ha mégis elmennek egyszer, legyél kedves hozzájuk, mintha nem lenne semmi gáz.Aztán majd a többit meglátjátok.
2009. jún. 9. 21:57
 5/10 anonim válasza:
Sajnos nálunk a távolság is nagy gond!Az apám még nem látta az unokáját,pedig már 5 hónapos...Persze lejöhetne vonattal, de erőszakkal nem tudom idevonszolni. Ha majd egyszer eljutunk hozzá, akkor majd megnézi...Nagyon szomorú dolgok ezek! :-(
2009. jún. 10. 00:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Az enyém kb.:10 percre lakik tőlünk....2éves lesz lassan a gyerköc,nemhogy nem jön nem is telefonál....Akkor sem jött amikor leestem a síkos lépcsőn és hívtam,hogy kellene segíteni bejutnom a kórházba,azt a választ kaptam majd szól a férjem fönőkének(én nem tudtam a számát)hogy jöjjenek már haza 100km-ről,addig oldjam meg... ..
2009. jún. 10. 07:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Az enyém se jön, 15 percre lakik tőlünk. Néha telefonál eljönnek vendégségbe egy órára, utánna mennek.

De én már megszoktam:))

2009. jún. 10. 12:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Azt mondom, kergesd el magadból a szomorúságot. A szomorúság oka a ragaszkodás. Most pl. nagyon ragaszkodsz, hogy eljöjjön megnézni a kisbabát. Olyan, mintha azt mondanád, csak akkor lehetek boldog, ha eljön. Ha nem ragaszkodsz, az azt jelenti, hogy ezt mondod: Szép egészséges kisbabám van. Nem függ a boldogságom attól, hogy eljön-e a nagyapja megnézni, vagy nem. Ha ilyeneket mondasz: nagyon szomorú dolgok ezek", akkor magadat is elszomorítod. A kisbabádnak egy boldog anyukára van szüksége, hogy a boldagságot szívja magába az anyatejjel. Tehát: nem függ attól a boldogságod, hanem anélkül is boldog vagy.
2009. jún. 10. 14:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha te szeretnéd, ha gyakrabban menne hozzátok, akkor gáz, de azt írtad, hogy nem hiányzik.

Szerintem a válasz egyszerű. Az anyád nap, mint látja és szereti a gyerekedet, mert a tiéd, mert az ő lány vagy. Egyértelmű, hogy anyád szereti azt a gyereket, akit az ő lány szült. Anyósodnak viszont nem vagy a lánya. Lehet, hogy a fiáé is a gyerek, de az más.

Én is babát várok, sógornőm is. Anyósom máshogy áll a lánya születendő gyerekéhez, mint az enyémhez. Számomra ez teljesen természetes. Számomra nem meglepő, hogy máshogy áll ahhoz a gyerekhez, akit én szülök, mint ahhoz, akit a saját lánya elvégre én nem vagyok se a lánya, se a rokona, se a barátnője - bár jóban vagyunk.

Lehet furcsának tartod, mert a fia gyerekéről van szó, de próbld meg így nézni, ahogy leírtam. Mert szerintem anyósod emiatt olyan, amilyen.

2009. jún. 10. 15:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Valóban így van ahogy az utolsó válaszoló írta.A lányának még nincs gyereke,de látszik hogy tőle jobban szeretett volna unokát mert az más.De elvégre az én babám is az unokája és csodálkozok azért rajta amilyen.Egyébként néha szoktak jönni együtt apósommal és akkor én sütök-főzök,amíg itt vannak kiszolgálom mindennel őket és azt hiszem kedves is vagyok,de egyedül már nem jönne el,de akkor nem kell folyton ígérni.
2009. jún. 10. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!