Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek elvárható hogy a...

Szerintetek elvárható hogy a nagyszülő szabadsága alatt meglátogassa az unokáját?

Figyelt kérdés

50 év körüliek,20 percre laknak (kocsival)..a gyerek egész kicsi kora óta csak mi megyünk hozzájuk...ők max 10 percre ugrottak fel ha erre volt dolguk.A nagymama tőlünk pár percre dolgozik heti 1 szer de soha nem jön fel, cserébe elvárják h mi mindig menjünk. Most két hétig szabin voltak és felénk sem néztek(én nem tudok átmenni hozzájuk ugyanis 1.5 óra tömegközlekedéssel és nincs jogsim sajna(de már folyamatban van szerencsére :) )

Szóval még mondtam is nekik h ugorjanak fel de nem tették. Ti mit gondolnátok?

A nagymama a látogatások alakalmával legtöbbször a kezébe sem veszi a gyereket, meg amúgy sem foglalkoznak vele túlzottan.

Kép persze kell a gyerekről mert azzal lehet dicsekedni de ennyiben kimerül a nagyszülősödi...

2010. szept. 7. 12:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is így van, még soha nem maradtak annyit, h pl ebédeljenek.

Játszanak 10 percet a gyerekkel, aztán mindig sürgős dolguk akad, pedig ők relatív messze laknak, több, mint egy óra autóval.

Most, h eladtuk az autót, sajnos muszáj volt:(, nem tudom, h mikor látják újra, már mondták, h elmehetnénk busszal...

2010. szept. 7. 12:16
 2/8 anonim ***** válasza:
95%

jaj, de utálom az ilyet. én nem is értem. az anyósomék hasonlóak. 5 hetes a babám, egyszer voltak itt megnézni, de akkor is én adtam anyos kezébe, apos meg se akarta fogni. nyugdíjasok, egész nap otthon vannak, kb 30 km-re laknak tőlünk, de van autójuk. Egyszer telefonált csak, és azt mondja hogy nem akar zavarni azért nem telefonál, ha van valami majd hívjam én. Hát azt lesheti.

Mikor terhes voltam akkor is kb kéthetente felhívott és lecseszett hogy miért nem hívom, hogy mi van velem.

NEM NEKI KELL TALÁN ÉRDEKLŐDNI HOGY VAGYOK?????

szóva szerintem nem is igazán érdekli az ilyeneket az unoka. az én szüleim meg ki se bírnák hogy ne lássák, imádják. És a legérdekesebb hogy a férjem normálisnak találja a szülei viselkedését....

2010. szept. 7. 12:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Sajnos vannak ilyen nagyszülők. Nincs igényük a gyerektársaságra, valószínű annyira nem is gyerekcentrikusak. Szerintem, ne menjetek ti sem annyiszor, és ha látni akarja az unokáját, majd elmegy ő hozzád. Valószínű így elég és kényelmes neki, hogy ti mentek mindig.
2010. szept. 7. 12:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Az én anyósom is hasonló....
2010. szept. 7. 12:20
 5/8 A kérdező kommentje:

igen most az lesz hogy nem megyünk.....

múltkor is mikor hívtam anyóst hogy jöjjön át, mondta h nem ér rá..erre kiderült hogy 5 percre volt tőlünk a fodrászatba és még csak be sem köszönt...

(amúgy minden nap otthon van csak 1 napot dolgozik uh nincs is dolga)

2010. szept. 7. 12:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Lányok az én anyukámék és a férjem édesapja is ilyenek. De ők még nem is hívnak fel. Nem értem és mindegyiknek kocsija van. Mikor terhes voltam akkor is nyűgnek tekintették a gyereket, hogy minek? Csak mi örültünk neki igazán.

Szerintem ne jelentkezzetek náluk és kiderül, hogy leesik-e náluk a tantusz, hogy jaj van unokám, de mióta is nem érdeklődtünk felőle? Nem tudom mért és hogyan tudnak így viselkedni a szülők.

2010. szept. 7. 12:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia, az ilyet én úgy nem értettem soha, anyósomékhoz általában heti 3x megyünk de tata van hogy naponta benéz, anyukámék heti min.1x megyünk de ők messzebb laknak, de ha tehetnék ők is 2 naponta tuti jönnének, így is alíg várják hogy menjünk ott aludjunk stb. Szóval elvárható nagyon is!
2010. szept. 7. 12:51
 8/8 anonim ***** válasza:
minek erőlteted? hagyd a fenébe. én ugyan nem hurcolgatnám a babámat a seggük alá. jöjjön, ha látni akarja. ha meg, nem, hát az se baj. legalább egy gonddal kevesebb.
2010. szept. 7. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!