Jár-e a GYES a nagyszülő részére? 21 hónapos a gyermek, és kb.1 hónapja bölcsis, napi 7 óránál kevesebbet van a bölcsiben. A formanyomtatványon ez a szöveg áll:alulra másoltam. Értelmezési segítséget kérnék.
Figyelt kérdés
A nagyszülői gyermekgondozási segély igénybe vétele esetén az ellátásra való jogosultságot nem érinti, ha a gyermek háromévesnél idősebb és a napközbeni ellátást biztosító intézményi (pl. bölcsőde, óvoda) elhelyezés a napi 7 órás időtartamot nem haladja meg. Háromévesnél fiatalabb, illetve napi 7 óránál hosszabb intézményi elhelyezés esetén a nagyszülő részére gyermekgondozási segély nem jár.2011. ápr. 29. 15:16
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy nem jár ilyen esetben. De jó hülyén van megfogalmazva, az biztos.
2/4 anonim válasza:
én eddig úgy tudtam,ha bölcsődei ellátást igénybe veszitek,nem jár a gyes,de ez alapján a leírás alapján én úgy értelmezem,hogy ha napi 7 óránál kevesebb időt tölt a bölcsibe akkor jár.....de én szinte 100%-ig biztos vagyok benne,hogy a bölcsi kizáró tényező,hisz az állam utána fejkótát fizet az intézménynek.
3/4 anonim válasza:
Ezt direkt írták így kínaiul? Miért nem lehet egyszer egyértelmű, és egyszerű magyar szavakkal megfogalmazni az ilyeneket??? Tiszta pipa lettem!
Amúgy engem is érdekelne, hogy van ez most?
4/4 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nemcsak én nem értem a szöveget.
2011. ápr. 30. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!