Ilyen esetben ugye meg lehet tagadni a nagyszülő láthatási jogát?
Októberben fogok szülni. Szüleim 10 éve elváltak. Apám kiskoromban egyfolytában vert, az az első emlékem az életből is, hogy úgy megver, hogy meglátszódott rajtam a tenyerének lenyomata. volt hogy kutyaszíjjal vert stb, mindig rettegésben tartott. Anyát egyszer majdnem lelőtte, a fejének szegezte a pisztolyt. Szerencsére nem tartom vele a kapcsolatot, de nagyon közel lakik hozzánk és napi szinten megfordul a környékünkön, mert a házunk alatti kocsmába jár inni, próbálom elkerülni. Facebook-ra undorító perverz üzeneteket irogat, ezeket már egy ideje mentem is a gépemre, hogy legyen valami bizonyítékom a bíróságon, ha láthatást kérne, de nem tudom érnék-e ezzel valamit és figyelembe vennék-e azt, hogy tönkretette a gyerekkoromat? Szemtanúk vannak (anya, testvérem), de tárgyi bizonyítékok nincsenek, hogy nem normális. Ha elmegy a bíróságra, hogy látni akarja az unokáját, akkor ugye ezek alapján nem lehetne láthatási joga?
Attól is félek, hogy ha majd megszületik a lányom, elakarja majd rabolni, vagy nem is tudom, de teljesen kiszámíthatatlan és elmebeteg ez az ember. A rokonainak is össze-vissza beszél, pl. hogy halálos beteg és bármikor meghalhat ami jó nagy hülyeség.
Ja a facebook-ra meg azt szokta írni, hogy indul is dolgozni, és amikor ezt írja utána egész nap itt látjuk a házunk előtt és kukkol minket.
Nem akarom hogy lássa a gyerekemet! Milyen megoldás létezik erre?
Szerintem meg lehet tagadni,ha ezeket a dolgokat elmondod a bíróságon és megmutatod amiket írt,biztos nem lesz láthatási joga pláne ha anyukád testvéred is melléd áll.
Bár lehet,hogy nem is akarja látni az unokáját ha ilyen.
Hát remélem hogy nem akarja látni, de nem tudom hogy merek majd kimenni az utcára kettesben a babával, félek ettől az állattól, tőle minden kitelik :(
Egyik pillanatban normális, aztán hirtelen elborul az agya. És ezt kellett elviselnem 14 évig.
Pl. anya férjét volt hogy lefújta gáz spray-vel... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!