Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha apukám...

Mit csináljak ha apukám nagyon agresszív és mindenért megver most pedig az év végi bizonyítványomba lesz 5db 2-esem?

Figyelt kérdés
2009. jún. 9. 16:39
1 2
 1/12 anonim válasza:
90%
Szia! Az én apukám is agresszív. Nekem is lesz 3db 2-esem. Mondjuk nekem már tudják otthon. Először anyumnak mondtam aztán jött apum. Nagyon kivolt akadva, de megoldottuk. Én azt mondtam neki, hogy a veréssel semmit nem ér el...(mert tényleg nem)...És megértette. Mondd meg neki, hogy szted jobb ha mgbeszélitek, mint ha agyonver és ennyi.
2009. jún. 9. 16:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád mit szól hozzá? Neki kéne megvédenie. Az ilyen férfitől el kéne válni.GYEREKET illetve bárkit VERNI JOGILAG TILOS! Panaszkodhatsz az iskolai gyerekvédelmi tanárnál, csak ugye ki vagy szolgáltatva a saját apádnak, mert ő tart el.
2009. jún. 9. 16:59
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
Egyet értek az előttem szólókkal.
2009. jún. 9. 17:10
 4/12 A kérdező kommentje:
az a baj hogy van még hat testvérem a legnagyobb most lett 18 a legkisebb pedig 3. apukám nem dolgozik és a suliba nem igazán merek erről a dologról beszélni senkivel.
2009. jún. 9. 17:18
 5/12 A kérdező kommentje:
és mi van ha előbb üt mint én beszélhetnék?
2009. jún. 9. 17:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi volna, ha előbb anyukáddal beszélnél? Számíthatsz rá ebben? Ő meg felkészítené apukádat a kettesekre, és mire hazaérnél a suliból, arra higgadtabban állna a dologhoz.
2009. jún. 9. 17:53
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, hogy ha nagy leszel, mindent visszakap majd toled!

Anyukadnak mar reges-regen el kellett volna valnia apukadtol, es nem egy nyomorban felnevelni benneteket. Gondolom az egesz csalad egy lelki nyomor.

Mennyi idos vagy? Rokonok nincsenek akik megertenenek teged? Vagy ok is ilyen bunkok?

2009. jún. 9. 19:18
 8/12 A kérdező kommentje:
a fele családomat nem ismerem mert elköltöztünk az ország másik felébe és nem tudom hogy kinek mondhatnám el aki nem azt mondaná hogy megérdemeltem és van egy olyan érzésem hogy anyum is fél apukámtól csak nem tudna mindannyiunkat felnevelni
2009. jún. 9. 21:42
 9/12 A kérdező kommentje:
12 éves vagyok és ilyeneket félek neki mondani
2009. jún. 9. 21:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Az iskolában el kell mondanod vagy az osztályfőnöknek, vagy a gyermekvédelmisnek. Meg kell kérni őket, hogy helyezzenek valami otthonba. Ne félj. Ők nem bántanak. Szörnyű lehet elviselni a veréseket, mégis azt mondom, menj át csakazértis - be. Csakazértis elmondom. Vagy: Csakazértse félek. Viszont ha kirobban a helyzet, akkor ott a cswelekvés ideje. Följelenteni, látleletet venni, esetleg kórházba kerülni. Beszéld meg anyukáddal előre.

Másik oldalról nézve: valószínüleg apukád szeretné, ha jobb tanuló lennél, de nem tud mást tenni ez ügyben, mint amit tesz. Lehet hogy így szándékozik a családfői tekintélyt megtartani. Itt írok egy kis trükkös bejelentést. - Apa, elég jó lett a bizonyítványom. - Örülök, fiam. Nincs kettesed? - De van. Viszont egysem nincs egyse. Átmentem mindenből. Kettesem van matekból. Tudod milyen nehéz volt megszereznem? Rengeteget tanultam ezért a kettesért.

Szóval így valahogy, aztán a többi kettest is egyesével adagolva. Talán nem gyullad olyan hirtelen haragra, mintha egyszerre mondod meg az egészet.

De tényleg nem tudnál többet kihozni magadból, mondjuk jövőre?

2009. jún. 9. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!