Szóltak már rád, mert meg akartál enni valamit?
Előbb akartam enni egy zsemlét sajttal de rám szóltak hogy rakjam vissza a zsemlét, és egyem a régi kenyeret.
Úgy hogy csak a kockasajtot ettem meg. Nem merek már a család előtt enni, mert érzem hogy figyelik hogy mennyit meg mit eszek. Mit csináljak? :S Elköltözni még nem tudok, most keresek munkát.
Azért ez így kevés.
Lányom, aki 11 éves, ő is beríhatna:
-anyám rám szólt, hogy ne egyek több kiflit, ott van a kenyér (ami másnapos volt)
-aztán megint rám szólt, hogy ne egyek joghurtot, mert már alig van
-sőt a Túró Rudit megettem, és lecseszett, hogy miért kellett?
-Zsemlét sem enged, hogy egyek többet, mert ott az előbb említett kenyér.
Ha ő ezt így beírja, akkor én lennék kikiáltva a gyerekkínzónak, éheztetőnek, stb., de nézzük, mi van mögötte:
-kifli: mákos gubához vettem, nem eszegetni, arra van a kenyér
-joghurt: a kistestvérének vettem egy csomót, de ő már napi 3-at evett, szóltam, hogy állj, legyen elég 1
-a túró rudit magamnak és a picinek vettem, ő mást választott, azt meg is ette, máskor gondolja meg, mit akar venni
-zsemle: a férjemnek vettem melóba szendvicsnek.
Szóval ez lapján, hogy a zsemléért szóltak, nem lehet semmit sem mondani.
Nálunk ilyen csak akkor volt,ha pl délben szendvicset akartunk volna enni, pedig volt főtt kaja.
Mióta saját háztartásom van, értem,miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!