Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni egy ilyen...

Mit lehet tenni egy ilyen pasival?

Figyelt kérdés
1évig voltunk együtt.Állandóan féltékeny volt,azzal gyanúsított,hogy megcsalom,és beképzelte magának hogy konkrétan engem látott ilyen-olyan pasival,ezért is történt a szakítás(végig hűséges voltam).Meg van győződve az igazáról,nem is keres.De engem nagyon idegesít,hogy nem tudom érvényesíteni az igazamat,és ilyen okból rúg fel mindent.Biztos hogy nála más nincs a képben,szeret is,de a képzelődéseit valóságként éli meg,ezért azt hiszi,neki van igaza.Ne jelentkezzek semmilyen módon,hátha majd ő keres?Vagy írjak rá néha 1üzit,hogy ne tudjon elfelejteni?Hogyan tudnám visszaszerezni úgy,hogy ne megalázkodásnak tűnjön,mert ezt nem akarom,hiszen nem érzem úgy,hogy bűnt követtem volna el. 28/N, ő 30/F
2012. márc. 7. 07:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha féltékeny, akkor nem szeret igazán!

Én teljesen megbízom a menyasszonyomban. Ha meg megnézik az oldalamon, az kifejezetten jólesik és csak úgy dagad a májam :)

A pasid beteges! Így nem is lesz neki normális kapcsolata! Forduljon szakemberhez! Nem szégyen az, csak be kell látnia neki is, hogy szüksége van segítségre!

Ha meg igazán szeret téged, akkor símán elmegy a dokihoz...

2012. márc. 7. 08:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Sértett az igazságérzeted. De ezért ne alázkodj meg előtte. Ha te lépsz, szinte biztos lehet benne, hogy igaza volt.

Minden kapcsolatban vannak jó és rossz dolgok. De szerintem nem éri meg elviselni a féltékenységi rohamait, csak mert amúgy kedves pasi. Egyszer majd bezár a házba, vagy kamerákat találsz bekapcsolva a polcon, mit az isten, jól eltángál.

Az meg, hogy a cucc amit szed, nem legális már, nem azt jelenti, hogy nem beszerezhető!

2012. márc. 7. 08:38
 13/15 A kérdező kommentje:
Tudom hogy beszerezhető,de az állását nem akarja kockáztatni,ha ezt egy teszten véletlenül kimutatnák nála,repülne mint a sicc,és verhetné a mellényét a beosztására.Így is látják hogy valami nem stimmel vele,csak ez pont egy olyan rendszer hogy összetartóak,és sok mindent el tudnak tusolni.Ő normálisnak tartja magát,dokihoz meg véletlenül se menne,szerinte nekem van rá szükségem.Annyit eldöntöttem,hogy akkor tuti én nem fogok nála jelentkezni,mert ezt nem érdemli meg.Csak rossz,hogy folyamatosan ezen rágódom,ha tudnék 24órából 24-et aludni,ezt tenném legszívesebben.
2012. márc. 7. 09:17
 14/15 anonim ***** válasza:
"Hátha majd ő keres"?Miért eddig nem keresett?Lehet legjobb védekezés a támadás nála.Magából indul ki, vagy ezt a módját találta a szakításnak gyáva módon.Nem hiszem az üzieiddel sokra mész.Lépj tovább
2012. márc. 7. 11:02
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem keres,már csak dacból sem:)Én meg nem adom meg neki az örömöt,hogy futok utána.Megpróbálok továbblépni,ez lesz a legjobb.
2012. márc. 7. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!