1évig voltunk együtt.Állandóan féltékeny volt,azzal gyanúsított,hogy megcsalom,és beképzelte magának hogy konkrétan engem látott ilyen-olyan pasival,ezért is történt a szakítás(végig hűséges voltam).Meg van győződve az igazáról,nem is keres.De engem nagyon idegesít,hogy nem tudom érvényesíteni az igazamat,és ilyen okból rúg fel mindent.Biztos hogy nála más nincs a képben,szeret is,de a képzelődéseit valóságként éli meg,ezért azt hiszi,neki van igaza.Ne jelentkezzek semmilyen módon,hátha majd ő keres?Vagy írjak rá néha 1üzit,hogy ne tudjon elfelejteni?Hogyan tudnám visszaszerezni úgy,hogy ne megalázkodásnak tűnjön,mert ezt nem akarom,hiszen nem érzem úgy,hogy bűnt követtem volna el. 28/N, ő 30/F
vagy önként elmegy szakemberhez és utána újra próbálkozhattok vagy felejtsd el
2012. márc. 7. 07:55
2/15 anonim válasza:
Azt várod, hogy megverjen egyszer a "hűtlenkedésed" miatt? Vagy jó az neked, hogy így gyötör? Nekem nem kellene egy ilyen pasi, az biztos, akinek állandóan bizonyítani kell, hogy nem csalom meg őt!
2012. márc. 7. 07:57
3/15 anonim válasza:
Milyen kapcsolat az, ha nem bízik benned?
A második voltam.
2012. márc. 7. 07:58
4/15 A kérdező kommentje:
Azt mondja csak nálam kezdett ilyenné válni,de ezt nem tudhatom 100%-osan.Az elején minden oké volt,lassan történt ez a folyamat.Természetesen nem szeretném ha ez agressziót szülne.Azt még hozzá tenném,ami kimaradt,h fogyaszt néha tudatmódosító szereket,ami rásegít erre a hülyeségeire.Csak gyengébbeket,mert a hivatásában ez nem megengedett.
2012. márc. 7. 08:02
5/15 anonim válasza:
Szerintem azt kellene minél előbb belátnod, hogy Te attól nem leszel több, ha egy téveszmékkel küzdő embernek bebizonyítod, hogy márpedig te végig hűséges voltál. Vagy egy korábbi csalódás miatt ilyen-esetleg több- vagy pedig valami gyerekkori trauma, amit hurcol magával. Mindenesetre felelős azért, mert hagyta idáig fajulni a dolgokat.
Míg fel nem dolgozza- esetleg szakemberrel- és ezek talán évekbe kerülhetnek addig szerintem párkapcsolati szinten semmi értelme együtt lenned vele. Ha valami oknál fogva mégis összejönnétek, kezdődne minden elölről hiszen azóta semmi sem változott érdemben, ő továbbra is meg lenne győződve erről te pedig nem csalnád meg ezután sem.
Szerintem lépj tovább és keress egy olyan párt aki megbecsül téged. Egyébként ha megengedsz egy megjegyzést, szerintem te nem ezt a férfit nem tudod elfelejteni, hanem nagy igazságérzettel rendelkezel, és valószínűleg nem vagy hozzászokva hogy "ártatlanul" vádoljanak ezért akarod mindenáron bebizonyítani neki és magadnak hogy ez mind nem igaz, szóval te ezt nem tudod elfelejteni vagy megemészteni hogy igazságtalan dolgot állítsanak rólad. Ez mindenkinek nehéz és fájó, de olyannak, mint ahogy gondolom te is vagy pedig különösen, valószínűleg érzékenyebb lelkületű és becsületes vagy.
2012. márc. 7. 08:03
6/15 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy a bizalom fontos,ezért nem is tudom mennyire visszafordítható ez a folyamat.Csak elég nehéz megemésztenem,hogy úgy vagyok beállítva,mintha 100pasival kevernék,és nagyon dühös vagyok.
2012. márc. 7. 08:05
7/15 A kérdező kommentje:
Sakura:bizony elég nehéz amikor valaki nem hisz el nekem valamit,pedig végig őszinte voltam.Lehet hogy tényleg belefáradnék egy idő után ebbe az egészbe.Van bennem olyan érzés is,hogy úgy visszaadnék neki ezekből az érzésekből,hogy ő is érezze ez milyen.De szerintem neki most semmi baja,a munkájára koncentrál,mondogatja magában hogy ő milyen tuti pasi,és így meg tudja állni hogy ne jelentkezzen.
2012. márc. 7. 08:10
8/15 anonim válasza:
Ha tudatmódosító szereket is szed, egyszer csak nem fog emlékezni arra, hogy féltékenységében megfojtott. Ezt akarod?
2012. márc. 7. 08:13
9/15 A kérdező kommentje:
Azt a típusú szert,amit használ,nem sokáig tudja már használni,mert betiltották,többet nem tud szerezni,és akkor fog megvilágosodni az agya.De ez kapcsolat alatt kellett volna,hogy megtörténjen,nem később.Össze akartunk költözni,azt mondta,hogy akkor ezek a dolgai elmúltak volna,de végül nem jutottunk el az összeköltözésig.
2012. márc. 7. 08:20
10/15 A kérdező kommentje:
Azért a megfojtásig nem jutottunk volna el-gondolom én.Aztán lehet hogy naiv vagyok:( Mert egyébként egy segítőkész,figyelmes pali,de pszichésen nagyon eltávolodott valamerre..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!