Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni az olyan pasival aki nem akar nyalni?

Figyelt kérdés
Csak nagyon ritkán csinálja, de akkor se magától. Állítása szerint nem szereti a punciszagot, a sok nedvet és ezért nem szeret nyalni. Én önzetlen vagyok vele akkor ő miért nem? Egyébként szeretjük egymást, minden jó. Csak ez nem... Több mint 3 éve vagyunk együtt. Az is a bajom, hogy ha csinálja, akkor nem magától és innentől már nekem sem jó annyira. Nem akarok gyerekes módon viselkedni, pl. ha ő nem csinálja akkor én sem. De akkor mit csináljak? Értelmes komoly válaszokat légyszi! Köszi!
2010. nov. 20. 16:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
Ha annyira fontos neked ez a dolog akkor mond hogy ezentúl nem szopod le és kvittek vagytok.
2010. nov. 20. 16:18
 2/15 anonim válasza:
67%
Azt ajánlom beszéld meg vele.
2010. nov. 20. 16:18
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
Nem gyerekesség, az, hanem kölcsönösség. Pont annyiszor sz*pd le, ahányszor kinyal. Még csak a szemedre se vetheti, és motivációja is lesz...
2010. nov. 20. 16:20
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Elmondta az okát, nem hiszem hogy ez nála változni fog.Még akkor sem, ha gyerekes módon fenyegetőzöl.Ha te szivesen csinálod neki, akkor csináld, de tőle ne erőszakold ki.Vagy elfogadod így, vagy......
2010. nov. 20. 16:21
 5/15 anonim ***** válasza:
55%
Legalább most itt az olyan eset, amikor egy nő megtapasztalja, milyen egy férfinak egy finnyás, prűd nő, aki sosem akarja leszopni...
2010. nov. 20. 16:29
 6/15 anonim ***** válasza:
26%
NEFÜRGYÉ LE!!!!!
2010. nov. 20. 16:53
 7/15 anonim ***** válasza:
46%
Bezzeg fordított esetben mindig az a válasz, h ne csinálj olyat, ami neked nem jó... akkor a férfi miért csináljon?
2010. nov. 20. 16:55
 8/15 anonim ***** válasza:
53%
Hát ne csináljon, de akkor én se csinálnék, az tuti ;)
2010. nov. 20. 17:00
 9/15 soma1492 ***** válasza:
100%
Szia! Az első probléma lehet a szőrzet. Én egy perverz állat vagyok, a párom seggét is kinyalom szó nélkül (na persze tiszta itt most nem olyanra gondolok)de amit nagyon rühellek az hogy ha nekikezdek a puncit kényeztetni az az első hogy egy két göndör szőröcske mindig megtalálja a torkomat és annál sz.arabb nincs amikor utánna semmi másra sem tudsz figyelni egész szex közben mint hogy a ször a torkodon van. Szóval nem írtad de ha szex előtt megmosod és leborotválod a ninudat akkor ez biztosan nem lesz gond, ha ennek ellenére kellemetlen marad az illata akkor lehet hogy valami fertőzésed van vagy hüvelygomba esetleg ez nőgyógyásszal tudod megoldani. na ha ezek mind rendben vannak akkor még mindig van ötletem a csoki. Én nagyon szeretem a csokit és ha én vagy a párom bekenjük a puncikát csokival (kívülről) akkor csoki íze és illata lesz ami tuti finom. Ha a csoki nem megy akkor keressetek olyat ami szeret reméljük nem az erőspaprikát szereti mert az cikis :-) Jó nyalakodást! Majd írd meg mi lett a megoldás Hali!
2010. nov. 20. 17:49
 10/15 anonim ***** válasza:
46%
Csak most ne merjék a nők szidni a férfit! hát igen, egy nedves puncit nyalni kellemetlenebb lehet, mint egy péniszt szopni, ha valaki kényes. mert ott több a nedv, "piszkosabb" munka, mint a szopás. mennyi lány nem nyeli le a spermát, mert nem finom - szerintük. tessék, egy férfinak meg nem jön be a puncinedv. de ő sajna nyaláskor nem tudja kikerülni, minthogy a finnyás hölgyek legfeljebb nem nyelik le a spermát.
2010. nov. 20. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!