Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok csajok olyan pasival aki közölné a kapcsolat elején hogy nem szeret nyalni?
nem nyal-nem nyal. na
igen járnék ha szeretem de kicsit bosszantana a dolog S
persze
én szeretem, de nem halnék bele, ha nem lenne...
Eddig talán rossz tapasztalataid voltak, de később megszeretheted. Amúgy belemennék persze, legfeljebb majd szép lassan rászoktatnálak ;)
L/24
Én nem szeretnék ilyen pasival járni. Van az ismeretségi körömben olyan férfi, aki nem szeret nyalni, de ő elvárja, hogy a párja orálisan kielégítse...
26/l
Nem! Mégpedig azért nem,mert ha már az elején kiderül,akkor még eldönthetem,hogy elfogadom-e vagy sem és nyugodtan dönthetek úgy,hogy nem. Ilyenkor még nincs semmiféle kötődés stb és pontosan arról van szó,mint ahogy az egyik előttem szóló is írta,hogy mért ne törekedhetnénk a tökéletes pár megtalálására? Számomra a szex fontos és a szexhez hozzátartozik a nyalás és a sz*pás is, úgyhogy később mindenképpen problémát okozna....ez van.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!