Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni egy energiavám...

Mit lehet tenni egy energiavámpír pasival?

Figyelt kérdés
Ha nem vagyok vele, egész nap teszem a dolgom, jól elvagyok egész nap, mindent megcsinálok, amit csak kell. Viszont ha velem van, 10-12 óra együttlét után már élni sincs kedvem, annyira fáradt vagyok. Múlt éjjel is ittaludt, 8kor keltünk, délben meg már olyan álmos voltam, hogy le kell dőlnöm pihenni. Egyszerűen mintha szívná az energiámat. Pedig semmit nem csinál, igaz, elég értetlen és gyakran felbosszant, mer tmindent 5x kell elmagyarázni neki, mire felfogja, illetve állandóan figyel, a kisujjamat nem mozdíthatom, hogy ő ne tudná, ha ittvan. :S Mit tehetnék? Egyszerűen nem marad mellette energiám semmire. Így egyre inkább örülök már annak, ha ritkán találkozunk, mert egyszerűen rámegy az egészségem, ha így megy tovább. De otthagyni nem akarom.
2011. jún. 11. 13:11
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Elnézés, lehet nem a legjobb kategória, sőt... de azt vettem észre, itt normálisabb válaszokat kaphatok a problémákra, mint a Szerelem, szex témakörben.
2011. jún. 11. 13:14
 2/21 anonim ***** válasza:
79%
És mégsem akarod otthagyni? Vagyis valami fontosabbat kapsz ettől a kapcsolattól, mint a saját egészséged, kiegyensúlyzottságod? Mi az?
2011. jún. 11. 13:20
 3/21 anonim ***** válasza:
72%

mit lehet csinálni? elkerülni!

mindent 5x kell elmagyarázni neki, felbosszant és az egészséged rámegy, mégis miért akarsz kapcsolatot egy ilyen emberrel?

2011. jún. 11. 13:24
 4/21 A kérdező kommentje:
Nagyon jó lelkű férfi, segít nekem, amiben csak tud, mégis úgy érzem, elvonja tőlem az energiát. Talán kevesebbet kellene együtt lennünk, és akkor sem 18-20 órákat együtt lenni? Az a baj vele, hogy önállótlan, meggondolatlan, bármi baja van, nekem kell megoldanom, mert ő nem képes, ha én nem segíteném, hülyeséget hülyeség hátára halmozna, holott felnőtt férfi.
2011. jún. 11. 13:27
 5/21 anonim ***** válasza:
24%

"Vagyis valami fontosabbat kapsz ettől a kapcsolattól, mint a saját egészséged, kiegyensúlyzottságod? Mi az?"

Próbáld 1 szóban megfogalmazni!

2011. jún. 11. 13:28
 6/21 anonim ***** válasza:
33%
Nem hiszem, hogy energiavámpír lenne a hapsi, hanem ha ott alszik melletted, akkor valójában nem az alvással töltitek az éjszakát. Ez egy gyakorlatlan ( é: ritkán gyakorolt) nőt fáradttá tesz, akinek ráadásul másnap helyt kell állnia, míg a pasi heverész....
2011. jún. 11. 13:29
 7/21 A kérdező kommentje:
Neem, rendesen aludtunk ma éjjel is. :) Én magam sem értem, miért fáraszt le ennyire, de az utóbbi hónapokban egyre inkább ezt érzem. Nyomaszt, hogy sokat ülünk itthon, és csak a problémáinkról tudunk beszélgetni, semmi másról. Meg alapból is elég tapadós típus, szóval... :/ De az önállótlansága zavar a leginkább, hogy szerencsétlennek érzem, nem érzem magam biztonságban mellette, úgy érzem, mindent nekem kell elintéznem mellette, mert ő imádja a passzivitást. Holott tudom, hogy nem teljesen van így, megcsinálja magának az ennivalót, elintéz magának szinte mindent, csak azt nem szeretem, hogy sokszor meggondolatlanul dönt, nem néz utána dolgoknak, és inkább elvállalom helyette én a dolgokat. Így a nyakamba veszem az ő problémáit is, és ez elnyom engem. Hogy akaszthatnám le magamról az ő problémáit, hogy ne traktáljon engem velük, és hogy ne érezzem azt, mindent nekem kell megoldanom helyette?
2011. jún. 11. 13:35
 8/21 anonim ***** válasza:
75%
Én pontosan ugyanezt éreztem a barátnőm mellett. Nagyon aranyos, őszinte, ragaszkodó, érző lelkű, megértő lány volt, csak mindig úgy éreztem, mintha egy gyerek lenne mellettem, annyira kellett rá figyelni, nehogy butaságot csináljon. Úgyhogy szakítottunk.
2011. jún. 11. 13:39
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

akkor mégsem energiavámpír hanem te vagy túlbuzgó.

hagyd, az ő dolga, nem gyerek, ha rosszul csinálja az is az ő dolga. nem vagy az anyja, felnőtt ember

2011. jún. 11. 13:40
 10/21 anonim ***** válasza:
78%
Jól meg kell verni...
2011. jún. 11. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!