Mit lehet tenni egy energiavámpír pasival?
Figyelt kérdés
Ha nem vagyok vele, egész nap teszem a dolgom, jól elvagyok egész nap, mindent megcsinálok, amit csak kell. Viszont ha velem van, 10-12 óra együttlét után már élni sincs kedvem, annyira fáradt vagyok. Múlt éjjel is ittaludt, 8kor keltünk, délben meg már olyan álmos voltam, hogy le kell dőlnöm pihenni. Egyszerűen mintha szívná az energiámat. Pedig semmit nem csinál, igaz, elég értetlen és gyakran felbosszant, mer tmindent 5x kell elmagyarázni neki, mire felfogja, illetve állandóan figyel, a kisujjamat nem mozdíthatom, hogy ő ne tudná, ha ittvan. :S Mit tehetnék? Egyszerűen nem marad mellette energiám semmire. Így egyre inkább örülök már annak, ha ritkán találkozunk, mert egyszerűen rámegy az egészségem, ha így megy tovább. De otthagyni nem akarom.2011. jún. 11. 13:11
11/21 anonim válasza:
Szoval nem szeretoje, hanem anyukaja vagy. Na most tudod miert nehez, faraszto a gyerekneveles.
13/21 A kérdező kommentje:
Igen, én is így érzem. :( Pedig 24 éves. De még mindig a szülei tartják el, szóval nem csoda, hogy ilyen lett. Semmit nem merek rábízni, még a kenyeremet sem kenheti meg, mert azt sem képes normálisan csinálni (én szeretem szépen egyenletesen). Vagy a felmosó kannába sem tud vizet ereszteni, mert nem veszi észre, hogy a kicsavarós résznél is áll benn a víz, így nem lehet kicsavarni a felmosót, től sok a víz benne. Meg ilyenek. Vag ypl nem képes önállóan arról dönteni, milyen fagyit eszik, még ebben is leutánoz. Ráadásul olyanokat csinál, amik kb egy 15 éves szintjére vallanak, pl: nyers tojást iszik, ami ki tudja, honnan van, utána 1 hétig nekem kell hallgatnom a jajjgatását, mert hasmenése van. Jajjgat a hasmenés miatt, és az miatt is, hogy nem csókolhat meg, hátha elkapok valamit. Ez igen csak le tudja szívni az ember energiáját. Még arra sem képes, hogy van egy csúnya anyajegye, akkor azzal elmenjen bőrgyógyászhoz, már fél éve mondom neki, a vágán az lesz, hogy el kell kísérnem. -.-
2011. jún. 11. 13:44
14/21 anonim válasza:
Válaszolnál a "ma 13:28"-es kérdésemre? Mert a panaszokat értjük, csak azt nem, hogy miért jó neked vele.
15/21 anonim válasza:
nem akarlak megsérteni de nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy te tökre élvezed, hogy anyáskodhatsz felette!
hogy még egy vajas kenyeret se engedsz neki megkenni az már durva!!! a 3 évesemnek engedem :O
16/21 A kérdező kommentje:
De hogy szokhatnék le errôl a viselkedésrôl? Hogy fogadjam el, hogy nem èn felelek èrte, hogy ô alakìtsa a sajàt èletèt?
2011. jún. 11. 13:57
17/21 anonim válasza:
ebben nem tudok segíteni, hogy hogy már tudod min kéne változtatni az fél siker :)
18/21 anonim válasza:
gondold el: mi lenne később ha már együtt élnétek, és komoly dolgokról lenne szó.
Ha már most ennyire idegesít minden amit tesz, ez durva lesz később. Szakítsatok.
19/21 anonim válasza:
Szerintem nem a paroddal van baj, hanem neked. Ugy nez ki, hogy OCD van. Te tudsz csak mindent a legjobban csinalni, senki mas.
20/21 anonim válasza:
Még mindig nem tudjuk, miért jó neked vele... Te tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!