Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom sóher? Vagy bennem...

Kittyke12 kérdése:

A párom sóher? Vagy bennem van a hiba?

Figyelt kérdés

Több mint fél éve vagyunk együtt. A párom külföldön él, ismerősök által ismertem meg. Nagyon szeretem őt, úgy érzem ő is engem. Viszont sok minden zavar a kapcsolatban, amit már nehezen viselek. A párom gyakran megkér engem, hogy utazzam ki hozzá, viszont nekem ebben anyagilag nem segit.

Jelenleg nincs munkám, nem találok. Félretett pénzem volt, ami az utazások miatt elfogyott. Párszor már voltam nála, általában 1hónapot töltöttem kint, ismerősöknél éltünk. Nem kellett fizetnünk semmire.. Ez ment pár alkalommal, és végül úgy éreztem és éreztették velem, hogy ha a szállásért nem is kell fizetnünk. Az ételt vegyük meg magunknak.. A párom ezzel nem törödött, és az én félretett pénzemből vásároltam mindig és hagyta. :(

Ez nekem nagyon rosszul esett. Nem ehhez vagyok szokva, hogy egy férfi aki jól keres van megtakaritott pénze hagyja hogy én fizessek bármit is amikor tudja, hogy nekem nincs. Sokszor megtetszettek nekem filléres dolgok, de inkább nem költöttem rá, hogy maradjon ha valamire kell fizetni. Sokszor kifizetette velem a felét sok mindennek. Anyagias lennék? Én 20éves vagyok, ő pár évvel idősebb nálam. Amikor jöttem haza, tudta hogy nem maradt pénzem.. nem kérdezte meg mi lesz velem, vagy hogy szükségem van-e valamire. :( De persze sok mindent felsorolt neki mire lenne szüksége..De nem gondol bele, hogy miből vegyem meg neki. Én meg szégyenlem, hogy nem tudom megvenni.. :( Mióta vele vagyok, nem tudok magamra költeni. Azt mondja nem is szükséges, van elég ruhám meg mindenem... Szerintem ez nem igy van.. Mit tegyek? Az ilyen férfi szerethet engem? Vagy miért ilyen? :(

2012. márc. 6. 20:57
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
88%

Csak az első pár kommentet olvastam el.

Hidd el, jobb lesz neked is, ha még most lelépsz. Nem szeret téged, vedd már észre!! Gusztustalan dolgokat művel! Egy szerelmes pasi nem így viselkedik :)

Szerintem te se szereted, csak félsz kilépni, félsz a változástól! Pedig itt az ideje. Találsz sokkal jobb embert, aki mindenben támogat, és őszintén szeret téged, ráadásul lehet hogy éppen a lakhelyeden:) Ne alázd meg magad, mert csak ki akar használni..

Adj esélyt másnak! Ne pocsékold az idődet ilyen f...kalapra :S már bocs! Neked is egy életed van és megérdemled a boldogságot!!

Még annyit megjegyzek, hogy én az "inkább egyedül, mint egy szar kapcsolatban" elvet követem!!! Ha az egyedülléttől félsz..

22/L

2012. márc. 7. 00:11
 32/49 anonim ***** válasza:
87%

utolsó vagyok megint.

Nekem is voltak vitáim a párommal..sőt az összes pasimmal voltak kisebb-nagyobb vitáink, de olyan SOHA, még a legbunkóbb pasimmal se fordult elő, hogy ne hívott volna vissza! Főleg ha esetleg hallotta, hogy sírok..

Könyörgöm, ne siránkozz! Nekem is voltak nehéz szakításaim - tudnék neked mesélni!! Ráadásul nekem 2 év együttélés után lett elegem, pedig szerettem a srácot! De azért ne hagyjuk már, hogy bárki tönkretegyen minket!!!

Ne hagyd, hogy kihasználjanak és megalázzanak!! És ja.. ki tudja, hogy melletted még hány nője van kint, ahol lakik.. és azokra meg költ :) Sose tudhatod :)

2012. márc. 7. 00:22
 33/49 anonim ***** válasza:
75%

Még mindig utolsó vagyok :D Csak eszembe jutott pár gondolat még:

Hogy hány magányos srác van, akik meg mindent megtennének azért, hogy legyen egy kedves, aranyos, jószívű barátnőjük..

De a bunkóknak jut nő bőven!!! Igazságtalanság!!

Ja és én is Rák vagyok mellékesen és nem kicsit ragaszkodó szóval nem levegőbe beszélek, 20 évesen kb. én is ilyen voltam, mint te, de már megerősödtem lelkileg. Muszáj volt, mert nem akartam pszichiátriára kerülni..

2012. márc. 7. 00:27
 34/49 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem nem is kell kimondanod neki,hogy vége.Egyszerűen többet ne vedd fel a telefont(márha hív egyáltalán!vagy sms-t küld,akkor ne válaszolj).Nincs mit megbeszélnetek szerintem.Kutyából nem lesz szalonna ezt jól jegyezd meg.Egy férfi sem fog megváltozni senki kedvéért.Tudom könnyen beszélek, én is estem már bele abba a hibába, hogy hetekig-hónapokig reménykedtem, hogy na majd MOST megváltozik és végre olyan lesz,amilyennek szeretném....De nem...

Kezdj el melót keresni ezerrel.Majd minden rendbejön...Többet szóba ne állj vele,ha jót akarsz magadnak.

2012. márc. 7. 00:48
 35/49 anonim ***** válasza:

Jajj, te szegény! Annyira sajnállak, olvasva a kommentjeidet, te egy naív, szerelmes lány vagy, aki látja a "párja" hibáit, de azt hiszi változhat.

Nehéz a döntés, de gondolj bele, érdemes vele maradni?

Keress munkát, dolgozz ezerrel, lesz pénzed, új ismerősöket szerzel, talán még egy szimpatikus férfit is megismerhetsz majd a munkád során. Csak légy erős és kitartás!

21/L

2012. márc. 7. 07:00
 36/49 anonim ***** válasza:
79%
Ha valakit én hívok,akkor egyértelmű állom a költségeket.Ez igy illik igy szokás.Szerintem pattintsd le.Megváltozni nem fog,ne szégyeld magad,azt neki kéne.hatalmas önzés és bunkóság ez a részéről
2012. márc. 7. 07:22
 37/49 anonim ***** válasza:
84%

Szegénykém,nagyon sajnállak.Nagyon aranyos lány vagy,kár,hogy egy ilyen f.kalapra pocsékolod az életed,amikor vár rád egy normális férfi.Ez az ember nem szeret.Párom soha nem volt gazdag,de ha volt is pénzem,soha nem várta volna el,hogy én fizessek.Nem tűrtem ezt el én sem,de vettem neki cserébe ruhát,vagy vmit,aminek örült. Szégyen,hogy van ilyen férfi.Vagyis pontosabban a férfiak szégyene!Hagyd ott azonnal.Később ha gyereketek lenne mindent te fizetnél, és sz.rba sem nézne.Már elnézést a csúnya beszédért,de ezt nem tudom már,hogy leírni.Kihasznál.Ennyi pénzt elverni rá.kihív magához,hogy tartsd el.Lehet belőled meg a többi lányból él.Ez volt az első gondolatom.Kihív 6 hétre,te eteted,hazamész üres zsebbel,jön a másik lány,aki eltartja.És közben van pénze.Nézd magad annyiba,hogy ne hagyd,hogy az értékes éveidet egy ilyen 0-ra pocsékold.Nekem is voltak pancser barátaim,sóher is volt,de azért nem ennyire.Pedig 3 hónapig bírtam mellette,hogy volt pénze dögivel,de 20ft-ot is csak kölcsönbe adott.Ott is hagytam.

23/N E.

2012. márc. 7. 07:40
 38/49 anonim ***** válasza:
100%

18 évesen szintén külföldi barátom volt. Nekem a korom miatt max zsebpénzem volt, ő dolgozott, jól keresett.

A munkája miatt kevésbé tudta megoldani az utazást, így küldött repülőjegyet. Ha ott voltam és be kellett mennie dolgozni, akkor azon ment a vita, hogy ne hagyjon nálam pénzt, mert hoztam magammal, ha vásárolni akarok valamit megoldom.

Szóval fordítva vitáztunk, mert ő akart fizetni mindent, mondván én diák vagyok és nincs bevételem. Egyetlen egyszer hagyta, hogy egy kávét kifizessek neki, ennyi.

Sőt: 2-3 éve külföldi ügyfelekkel összebarátkoztam, egy családról van szó, huszonéves gyerekekkel. Már én is dolgozom, férjem is, tehát teljesen már az anyagi felállás. Amikor összeházasodtunk, kitaláltuk, hogy az immár baráti viszonyba került ügyfelek országába megyünk nászútra. Az egyik fiúk volt az én esküvői tanúm.

Megkértem, hogy segítsen szállást foglalni, mert ott is szeretik túlárazni külföldieknek a szállást, illetve az apjával megbeszéltem, hogy a forintot beváltja nekünk helyi valutára (a fiú itt tanul, így fel tudják használni a forintot is).

Mikor kiértünk, akkor szembesültünk vele, hogy "át lettünk verve". A srác kijött elénk a reptérre, majd valami zavaros sztorit mondott, hogy nem sikerült aznapra a foglalás, ezért náluk alszunk.

Egy külön lakrész telepakolva ajándékkosarakkal, reggel terülj-terülj asztalkám.

Az apuka "véletlenül" rossz árfolyamon váltott, ezért kb 5-10%-kal több pénzt adott, mint ami járt volna.

Egy hétig náluk laktunk, mert már-már megsértődtek, hogy miért akarunk mi szállodába menni. Szabadságot vettek ki és körbevittek minket az országban (nagyjából Magyarország méretű ország!), benzinpénzt nem fogadtak el.

Ha ránéztem egy kirakatra, be akartak vinni a boltba, hogy mit néztem, megveszik.

És itt egy baráti családról beszélünk, hatvanas szülőkről, 20-30 éves gyerekekről. Se párkapcsolat, se rokoni viszony nem köt hozzájuk, csakis barátság. Olyannyira, hogy a szülők nem is igazán beszéltek angolul, ha nem volt angolul beszélő gyerekük a közelben, akkor kézzel-lábbal kommunikáltunk. A mai napig emlékszem, ahogy apuka egy helyi nevezetességről mesélt activity stílusban :)

2012. márc. 7. 07:48
 39/49 anonim ***** válasza:
87%

Egyáltalán nem sajnállak, nem is értem azokat akik itt szegénykémeznek. Van neked eszed?

Előszöris mi az, hogy nem lehet munkád mert várod a csettintést, hogy kihívjon magához?? Akkor soha többet nem fogsz dolgozni és 30 évesen is a szüleiden élősködsz?Másodszor pedig ennyi idő alatt megtanulhattad volna a nyelvet és dolgozhatnál kint, de ezt nem javaslom mivel nincs kihez kimenni mivel a pasi nem szeret. Szexre jó vagy főleg hogy még ki is fizeted neki.

Irgalmatlan gyorsan felejtsd el ezt az egyoldalú szerelmet és kezdj el dolgozni.

2012. márc. 7. 08:13
 40/49 anonim ***** válasza:
87%

23-54-gyel egyetértek, kb. pont ezt akartam írni. Hányadik kis liba lehetsz a sorban, (már bocs) aki őt eltartja?

(sőt meg merem kockáztatni,m amikor te itthon vagy, esetleg más megy ki hozzá és tartja el).

Kihasználja az érzelmeidet, van neki ingyen nő, ingyen kaja..... Csak te nem látod a fától az erdőt...

2012. márc. 7. 08:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!