A párom sóher? Vagy bennem van a hiba?
Több mint fél éve vagyunk együtt. A párom külföldön él, ismerősök által ismertem meg. Nagyon szeretem őt, úgy érzem ő is engem. Viszont sok minden zavar a kapcsolatban, amit már nehezen viselek. A párom gyakran megkér engem, hogy utazzam ki hozzá, viszont nekem ebben anyagilag nem segit.
Jelenleg nincs munkám, nem találok. Félretett pénzem volt, ami az utazások miatt elfogyott. Párszor már voltam nála, általában 1hónapot töltöttem kint, ismerősöknél éltünk. Nem kellett fizetnünk semmire.. Ez ment pár alkalommal, és végül úgy éreztem és éreztették velem, hogy ha a szállásért nem is kell fizetnünk. Az ételt vegyük meg magunknak.. A párom ezzel nem törödött, és az én félretett pénzemből vásároltam mindig és hagyta. :(
Ez nekem nagyon rosszul esett. Nem ehhez vagyok szokva, hogy egy férfi aki jól keres van megtakaritott pénze hagyja hogy én fizessek bármit is amikor tudja, hogy nekem nincs. Sokszor megtetszettek nekem filléres dolgok, de inkább nem költöttem rá, hogy maradjon ha valamire kell fizetni. Sokszor kifizetette velem a felét sok mindennek. Anyagias lennék? Én 20éves vagyok, ő pár évvel idősebb nálam. Amikor jöttem haza, tudta hogy nem maradt pénzem.. nem kérdezte meg mi lesz velem, vagy hogy szükségem van-e valamire. :( De persze sok mindent felsorolt neki mire lenne szüksége..De nem gondol bele, hogy miből vegyem meg neki. Én meg szégyenlem, hogy nem tudom megvenni.. :( Mióta vele vagyok, nem tudok magamra költeni. Azt mondja nem is szükséges, van elég ruhám meg mindenem... Szerintem ez nem igy van.. Mit tegyek? Az ilyen férfi szerethet engem? Vagy miért ilyen? :(
LEÁNYZÓ!
Milyen jegyeben születtél?
Amikor majd megtalálod az a férfit aki becsül és tisztel.
Akkor nagyon jól fog jönni ez a ragaszkodásod, mert egy csomó holtponton átlendít.
De ez a fickó nem a TE párod.
Nagyszerű a hozzá állásod, de fejet fel, szemet ki. :)
Hát igen.. ilyen a szerelem.. pont akkor borul sötétség a szemünkre, amikor tisztán akarunk látni..
Nem szeretnék szakitani vele...
Próbáltam már az ő taktikáját is.. a boltban odaadtam neki a pénzt arra amit én vásároltam.. igy nem kellett fizetnem az ő dolgait..meg olyat is csináltam már hogy külön pakoltam az enyém..de igy sem esett le neki :D
Rák a csillagjegyem.. :)
Ha nem akarsz vele szakítani, akkor beszélj vele erről a problémáról.
Tudom hogy neked kellemetlen, de tedd meg!
Próbáltam már! De vagy nem érti vagy nem akarja?
Hogyan mondjam neki? Most is beszéltünk telefonon..mondtam mire lenne szükségem mert tönkrement..azt mondta az nem drága..én mérges lettem..elkezdtem sirni és mondtam, hogy nem drága???nekem mindenre kell hogy legyen pénzem??? mondtam neki hogy nem zavarom a gondjaimmal.. és leraktam a telefont.. nem hivott vissza.. ennyire érdekli :(
Büszke lehetsz a szüleidre, mert egy szerető embert neveltek.
Olvasd vissza miket írtál róla, neked nem szörnyű?
ő miket mond, miért él így?
Szerinte eddig fele-fel arányban fizettetek mindent?
Remélem akkor így sikerült döntened.
Lehet ő jó ember, de nagyon másik vagytok.
Hasonló szocializáció nagyon fontos egy hosszú kapcsolatnál.
Köszönöm..kedves vagy.. :)
Dehogynem, szörnyű!!!
Nem tudom..lehet úgy gondolja, hogy fele-fele arányban történt..
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy hogyan várja el és engedheti hogy bármit is fizessek amikor nincs jövedelmem.. ő kb 400ezret keres..
Emlitettem neki, de ilyenkor azt mondja hogy fejéhez vágom milyen ajándékokat vettem és hogy anyagias nő vagyok :( még én érzem magam rosszul..
Sírva leraktad a telefont , és nem hívott vissza úgy hogy tudja milyen sz*rba vagy? Ráadásul állítólag szeret?
Neeeee,else hiszem hogy létezik ilyen.
Hagyd ott,találsz tőle 100* jobbat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!