A párom sóher? Vagy bennem van a hiba?
Több mint fél éve vagyunk együtt. A párom külföldön él, ismerősök által ismertem meg. Nagyon szeretem őt, úgy érzem ő is engem. Viszont sok minden zavar a kapcsolatban, amit már nehezen viselek. A párom gyakran megkér engem, hogy utazzam ki hozzá, viszont nekem ebben anyagilag nem segit.
Jelenleg nincs munkám, nem találok. Félretett pénzem volt, ami az utazások miatt elfogyott. Párszor már voltam nála, általában 1hónapot töltöttem kint, ismerősöknél éltünk. Nem kellett fizetnünk semmire.. Ez ment pár alkalommal, és végül úgy éreztem és éreztették velem, hogy ha a szállásért nem is kell fizetnünk. Az ételt vegyük meg magunknak.. A párom ezzel nem törödött, és az én félretett pénzemből vásároltam mindig és hagyta. :(
Ez nekem nagyon rosszul esett. Nem ehhez vagyok szokva, hogy egy férfi aki jól keres van megtakaritott pénze hagyja hogy én fizessek bármit is amikor tudja, hogy nekem nincs. Sokszor megtetszettek nekem filléres dolgok, de inkább nem költöttem rá, hogy maradjon ha valamire kell fizetni. Sokszor kifizetette velem a felét sok mindennek. Anyagias lennék? Én 20éves vagyok, ő pár évvel idősebb nálam. Amikor jöttem haza, tudta hogy nem maradt pénzem.. nem kérdezte meg mi lesz velem, vagy hogy szükségem van-e valamire. :( De persze sok mindent felsorolt neki mire lenne szüksége..De nem gondol bele, hogy miből vegyem meg neki. Én meg szégyenlem, hogy nem tudom megvenni.. :( Mióta vele vagyok, nem tudok magamra költeni. Azt mondja nem is szükséges, van elég ruhám meg mindenem... Szerintem ez nem igy van.. Mit tegyek? Az ilyen férfi szerethet engem? Vagy miért ilyen? :(
Szégyenlem neki megmondani a problémám...
Most itt vagyok pénz nélkül..mert pár napja jöttem haza..
Telefonon beszéltünk, elmondtam hogy nincs pénzem stb..
Azt mondta ad nekem kölcsön.. hát inkább éhenhalnék mint hogy kölcsönt kérjek tőle :D VICC... szerencse, hogy a szüleimmel élek.. nem is tudom mi lenne vele.. megbántam hogy a "semmire" elment a pénzem, amikor gyűjthettem volna is. Mindig arról szól az időszak amikor itthon vagyok, hogy pénzt gyűjtsek mire jön vagy megyek ki.,. Magamat pedig elhagyagolom, és már nem élek azon a szinten amihez szoktam. Senkinek nem merek erről beszélni, mert ezt én szégyenlem.. Nem voltam ilyen helyzetben :(
Elég érdekes világ képe van. Azt hiszem igen diplomatikus voltam.
Felejtsd el. Egy ilyen ember biztosan nem érett egy veled való társas kapcsolatra.
Nézd meg te mivel kezdted a kérdést! Párom. Szerinted ilyen egy pár? Tudod te is a választ, csak reménykedsz mert van szíved. Ebből a kapcsolatból tanulj és emelt fővel keress egy olyan embert aki szívesen elvisz a mekibe az unokaöcséddel együtt. Ha van pénz a zsebembe nekem nekem tök természetes, hogy én fizetek. Együtt fizetünk:)
Nincs semmi szégyenli valód.
Annyi történt, hogy benned fel sem merült, hogy lehet valaki ilyen. Aki téged szeret.
Megtapasztaltad. Tanulj belőle és akkor nem volt hiába.
Atya ÉG!
Nekem is volt ilyen pasim. De mikor rájöttem hogy valami nem stimmel azonnal otthagytam. 2 hónapig tartott a nagy "szerelmünk"
Lépj ki ebből.
De tudod mit ..ha sok pénzed van csináld tovább, aztán majd a béka feneke alatt leszel.Kihasználva , csalódottan.
Tudom.. már nem is töltöm a telefonom mióta hazajöttem.. hiv ha akar.. Csak ilyenkor belegondolok, hogy a pénzt amit ráköltök vagy elköltök amikor vele vagyok.. a szüleimnek is adhatnám akik éjjel nappal dolgoznak, hogy meglegyen mindenünk..és egy ilyen férfi miatt ingyenélő vagyok.. :S
Valahogy amikor költök rá, elfelejtem a családom.. fontosabb lesz ő..utólag megbánom.. De miért történik ez?
Mi van velem? Nem ő az első komoly kapcsolatom.. Valahogy nem tudok vele szakitani..
Aranyos vagy. Látszik, hogy szereted és ragaszkodsz hozzá.
De nem vagytok összeillőek.
Az, hogy ő mitől ilyen az számodra lényegtelen. Az a lényeges, hogy bánt téged.
Neked nem tök mind1 , hogy én szeretetből, vagy közönyből de fejbe rúgnálak? Tök8 fájna és kész.
Ez az ember bánt és ráadásul tojik rá.
Pénzt kamatra adná? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!