Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párommal kettesben lenni...

Párommal kettesben lenni végre. Ez túl nagy kérés?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Én egy 27 éves lány vagyok.Nekem az a gondom,hogy én szeretnék a párommal kettesben lenni végre és egymásra figyelni, végre.beszélgetni.Neki mindig valami dolga van vagy otthon a családjában van program és mindenki helyett szervez neki programot.Lehetne végre valami önálló döntése is.Nem neki kéne mindig mindenkihez alkalmazkodni és amit ő szeretne hátérbe szorul.A másik 7 hónapja vagyunk együtt és igazából még ketten nem mentünk el sehova.Szeretnék végre valamit vele csinálni és együtt nem úgy hogy valamelyik család mindig ott van.Na és hogy neki legyen ideje rám és nem mindig rohan haza,mert dolog van otthon és neki rengetek dolga van.Hiába próbálok vele beszélni,mert vagy fáradt és aludjunk vagy most ez nem alkalmas időpont.Meg nem akar megérteni engem,hogy én is szeretnék ezt azt és ne mindig az legyen amit ő akar.Amúgy ő most hétvégén tölti be 33-at.Nehezen megy nála minden és egy elég bonyolult ember,de én nagyon szeretem őt és azt is tudom,hogy ő is szeret csak valahogy mégis nehezek a dolgok.Ráadásul most hívta meg a szüleimet hétvégén hozzájuk.Nem tudom ez is,hogy sikerül majd.Bocsi,hogy ennyit Írtam.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2009. jún. 9. 13:29
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Hát, ahogy így elnézem, te aztán várhatsz... Vesd fel neki a gondolataidat.
2009. júl. 29. 21:43
 32/33 anonim ***** válasza:
Én még mindig rendületlenül várom, hogy megírd, hogy mi történt a kérdés feltevése óta eltelt 2 hónapban. Attól tartok, semmi. De akkor minek kérdeztél minket.
2009. aug. 9. 22:55
 33/33 A kérdező kommentje:
Hát most mit mndjak.Irtam már itt közben a dolgkat.Beszéltem ezekről a dolgkról a párommal.Ugy mond a helyzet az,hogy beszétünk és ennyi.Megvagyunk de mi lesz azt nem tudom.Majd alakitom a dolgokat.
2009. aug. 10. 19:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!