Párommal kettesben lenni végre. Ez túl nagy kérés?
Sziasztok.Én egy 27 éves lány vagyok.Nekem az a gondom,hogy én szeretnék a párommal kettesben lenni végre és egymásra figyelni, végre.beszélgetni.Neki mindig valami dolga van vagy otthon a családjában van program és mindenki helyett szervez neki programot.Lehetne végre valami önálló döntése is.Nem neki kéne mindig mindenkihez alkalmazkodni és amit ő szeretne hátérbe szorul.A másik 7 hónapja vagyunk együtt és igazából még ketten nem mentünk el sehova.Szeretnék végre valamit vele csinálni és együtt nem úgy hogy valamelyik család mindig ott van.Na és hogy neki legyen ideje rám és nem mindig rohan haza,mert dolog van otthon és neki rengetek dolga van.Hiába próbálok vele beszélni,mert vagy fáradt és aludjunk vagy most ez nem alkalmas időpont.Meg nem akar megérteni engem,hogy én is szeretnék ezt azt és ne mindig az legyen amit ő akar.Amúgy ő most hétvégén tölti be 33-at.Nehezen megy nála minden és egy elég bonyolult ember,de én nagyon szeretem őt és azt is tudom,hogy ő is szeret csak valahogy mégis nehezek a dolgok.Ráadásul most hívta meg a szüleimet hétvégén hozzájuk.Nem tudom ez is,hogy sikerül majd.Bocsi,hogy ennyit Írtam.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Tipikus aglegény,akinek a nő arra van,hogy legyen vki,ha végképp nincs más dolga,vagy ha szex kell,és nemkell keresni alkalmit...nem fog változni...
ha mindenképp kettesben akarzs lenni vele,legyél drasztikus,pakolj be egy hétvégényi cuccot,mig melozik mondjuk pénteken,menj el hozzájuk,övét is (persze ha a szülők nem utálnak),menj a melohelye elé mikor végez,és közöld h meglepi van,innentől te mondod hova mentek...ennek pasik 99%-a örülne sztem (persze a FONTOS dolgait tudakold meg előtte,hátha halaszthatatlan van)...ha szeret,és tényleg csak minig közbe jön vmi,akkor nem ellenkezik,megy veled,s tudtok beszélgetni,együttlenni...de ha közli,h nem,mert haverok,mert ez meg az,akkor cuccát add oda,menj el egyedül,és remek alkalom bepasizni...
A szülei nagyon is szeretnek engem.Anyuja örül is,hogy a fiával vagyok.De neki mindig külön utakon kell járnia és mindig dolga van.Ő nem ér rá ilyenre,hogy egy kicsit kikapcsolodni.Ha náluk vagyunk nem tud leüllni fél perce,mert valamit mindig pakol vagy csinál.Na így aztán lehet beszélgetni.
Amúgy ő nem tudja,hogy én mit érzek ezekkel a dolgokkal kapcsolatban.Most jött már el az a pillanat,hogy igenis beszélni fogunk,mert igy ez nem megy tovább.Neki is kell valamit tennie ezért a kapcsolatért.
Nálunk is hasonló a szitu, csak én 23, ő meg 24 éves:)
MI a párom családjával lakunk együtt, és borzalmas!!!!
Nincsen magánéletünk, nincsen magán szféránk, a bugyijaimat nem tudom úgy kimosni, hogy anyós ne lebzselne ott, és ne akarná kiteregetni helyettem:S
(rémes)
És a párom meg bele van hülyülve a családjába, van egy cégük, minden idejét ott tölti, holott mindenki a családban részvényes, csak ő dolgozik a családi vállalkozásban alkalmazottként mérnök létére. (szégyen)
Ha apuka ugrasztja, hogy vigye ide-oda, menjem érte, csinálja meg a villanykörtét, akkor a párom ugrik, mint a közkatona...
ÁÁÁ, nem tudom hova vezet ez. Pláne engem gyűlöl a családja, a párom utálja az enyémet, kis szär szobában lakunk apóséknál, fullos életem van, mit ne mondjak:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!