Párommal kettesben lenni végre. Ez túl nagy kérés?
Sziasztok.Én egy 27 éves lány vagyok.Nekem az a gondom,hogy én szeretnék a párommal kettesben lenni végre és egymásra figyelni, végre.beszélgetni.Neki mindig valami dolga van vagy otthon a családjában van program és mindenki helyett szervez neki programot.Lehetne végre valami önálló döntése is.Nem neki kéne mindig mindenkihez alkalmazkodni és amit ő szeretne hátérbe szorul.A másik 7 hónapja vagyunk együtt és igazából még ketten nem mentünk el sehova.Szeretnék végre valamit vele csinálni és együtt nem úgy hogy valamelyik család mindig ott van.Na és hogy neki legyen ideje rám és nem mindig rohan haza,mert dolog van otthon és neki rengetek dolga van.Hiába próbálok vele beszélni,mert vagy fáradt és aludjunk vagy most ez nem alkalmas időpont.Meg nem akar megérteni engem,hogy én is szeretnék ezt azt és ne mindig az legyen amit ő akar.Amúgy ő most hétvégén tölti be 33-at.Nehezen megy nála minden és egy elég bonyolult ember,de én nagyon szeretem őt és azt is tudom,hogy ő is szeret csak valahogy mégis nehezek a dolgok.Ráadásul most hívta meg a szüleimet hétvégén hozzájuk.Nem tudom ez is,hogy sikerül majd.Bocsi,hogy ennyit Írtam.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nem olvastam vegig az osszes valaszokat, de a velemenyem hasonlo az elottem levoekkel. a baj h 33 eves es ha ennyi idosen nem kepes elszakadni a szuleitol es fuggetlenedni, ill ha a haverok fontosabbak mint a veled toltott ido ott azt mondom h gond van es nem fog megvaltozni. Tapasztalatbol mondom. NEm vagyok csaladellenes es szeretem a csaladi kornyezetet DE szerintem egy parnak suzksege van arra is h csak kettesben legyenek beszelgessenek, kozos programokat szervezzenek utazzanak, csaladtag es haver nelkul. Nekem is volt ilyen pasim o 37 evesen csinalta ugyanezt. a srac kb ugy mukodott mint egy vonat menetrend. en be voltam osztva szerda es szombat este vasarnap delutanig akkor en voltam a programban, a tobbi nap hol haver, hol a szulo. megjegyzem ennyi idosen meg a suzleinel lakott es ez gaz, mert nem is volt onallo a sajat eleteben. nem lehetett vele szervezni semmit ami a hetkoznap mas napjara esett, vagy akar szombat delelottre. ja meg meg volt a kell csak magamra is ido cimu sorozat nalunk. egy ido utan ez kezd idegesiteni mert ahogy irtam ugy ereztem magam mint egy orarend. en beszeltem vele szepen csunyan nem mukodott alalndo sertes lett belole. nalunk a bilit az verte ki, h nekem volt sajat hazam, o meg a szuleinel lakott es a kis lakasat meg kiadta alberletbe. kitalalta h o nem koltozik hozzam mert az az enyem es nem erzi um ferfinak magat, vegyunk egyet kozosen. na mar most o elegge egy smucig alak volt mindenbol az olcsot akarta, es bele akart kenyszeriteni h koltozzek a varos masik felere mert az kozel van a szuleihez, nem baj h a kornyek az borzalmas es nem beszleve h nekem kb napi 3 ora utazast jelentett volna minimum. ja es koltozzek egy 5 haloszobas hazbol ami akkor lett felujitva egy kicsi ket szobas lyukba mert o csak annyit tud megengedni h az egoja is helyre alljon. es akkor jottek az erzelmi zsarolasok meg egyebek. mivel volt ilyenben reszem elotte en kileptem a kpacsolatbol amilyen gyorsan csak tudtam. es nagyon jo dontest hoztam. igaz orlodtem egy drabaig h jol dontottem-e es mi van ha egyedul fogok maradni. DE egy nap ram mosolygott a szerencse es megtalaltam azt a ferfit akire mindig is vagytam!!! akinek en vagyok a fontos, aki romantikus, aki nem szulofuggo, es nem anyuci szoknyajan log egesz nap. elmegyunk csaladi rendezvenyekre mert elmegyunk de sok idot toltunk csak egyutt. nyaron utazunk minden hetvegen vhova. imadja a focit es jar meccsekre de ez egy heten egyszer van csak es sokszor nem is megy, ha van fontosabb dolog is, es a meccsrol jon egyenesen haza, nem marad haverozni meg inni. de o egyedul lakott mar mikor megismertme es ez nagyon latszik h onalloan tud donteni es elszakadt a szuloi haztol, csak fontosabb esemenyekre latogat haza mint mondjuk szulinap meg egyebek.
evvel csak azt akartam mondani ha teged zavar h a parod ilyen, es beszeltel vele es nem valtozik es neked ez igy nem jo es nem erzed jol magad, akkor lehet h neked kell megtenned a ovetkezo lepest a magad erdekeben mert nagyon kicsi az esely ra h parod valtozni fog. ha akart volna mar megtette volna.
jaj meg annyit elozo hozzaszolo vagyok, ha a parodnak fontos lennel akkor elmenne veled az orvoshoz es melletted allna es atsegitene az egeszsegi valsagon is.
mi kisbabat varunk es a parom amikor csak teheti jon UH-ra velem, erdekli mi vana picurral, mindig kerdezi ha felebredek ejjel es pl fujom az orrom minden rendebn van. latom erzem aggodik ertem es ez nagyon jo erzes sok erot ad. egy nonek ezt kell ereznie.
Keress valakit mást, aki tényleg szeret és megbecsül, törődik veled, stb.
Nagyon gyorsan elszállnak az évek és már Te is inkább a huszas éveid vége felé jársz. Nehogy azt vedd észre, hogy egy megkeseredett harmincas vagy és a helyzet ugyanaz, mint évekkel ezelőtt.
Van egy kolléganőm, most 36 éves, kb. 20 éves kora óta ugyanaz a pasija és gyakorlatilag hétvégén ott alszik, szex és ennyi. Se házasság, se gyerek nem kerül szóba, lassan már kimegy a korból.
Hidd el, Te is lehetsz még boldog, csak légy elég bátor hozzá, hogy ezt el is tudd hinni. Feleslegesen örlöd magad, nem ér ennyit ez a kapcsolat, amiket leírtál azok alapján. Miért kell ennyire megalkudni a helyzeteddel? Alakítsd Te a sorsod, ne csak sodródj az eseményekkel.
Őszintén kívánom, hogy légy boldog és egészséges!
Bocsánat.Tudom igen itt hagytam mindenkit.Elfoglaltak a dolgok és keveset voltam mostanság neten.
Amit irtatok szex terén ha már ez i téma,ezen a téren nincs semmi gond és minden rendben.
Ugy érzem most jön el az ideje a dolgoknak,hogy beszélgesünk a párommal és ugy láttom már ő is szeretné csak valahogy nehezen megy neki és ezt nem tudom miért.Mint aki fél valamitől és nem meri mondni amit érez és gondol.Azt tudom,hogy szeret és ezt érezteti is d mégis mint aki fél kimondani amit szeretne pedig tudja hogy én is ugyanazt szeretném mint ő.Kezdeményezek én vagy várjak mit lép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!