Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elérni a páromná...

Hogyan tudnám elérni a páromnál, hogy végre letegye a cigarettát?

Figyelt kérdés
Egyre jobban idegesít, hogy mindennek füst szaga van. Az egész ház büdös, pedig bennt nem gyújt rá. Lassan kezdek tőle elhidegülni, mert taszít, hogy belőle is az áporodott szag árad, hiába tisztálkodik rendesen. Már többször elhatározta, hogy leteszi, de mindig elhalasztotta valami indokkal (születésnap, Karácsony, névnap...).
2012. márc. 6. 09:04
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ráadásul, Ő nem hogy nyugodtabb lenne a cigitől, de idegesebb. Az amúgy is magas vérnyomására azóta dupla adag gyógyszert kell szednie és folyamatosan izzad (napi 3-4 váltás póló/ing kell neki).
2012. márc. 6. 10:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Azért szokott vissza,mert gondolom ideges.Ugyanezek a tüneteim vannak.Én is próbálok leszokni és nem könnyű:(Főleg,ha tiszta stressz az élete,vagy a munkája.Na,az nem könnyíti meg.Legyél mellette és akkor talán le tudja tenni.
2012. márc. 6. 10:55
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem, azóta ideges, mióta visszaszokott. Előtte nem volt ilyen. A munkahelye már-már unalmasnak mondható, így a nap legnagyobb részében a munkatársakkal cigizgetnek (1-2 dobozzal) és beszélgetnek... Azért szokott vissza, mert nem akarja megbántani a régi munkatársakat, hogy már nem tart velük. Nem tudom meddig fogom ezt bírni, úgy érzem átvert engem.
2012. márc. 6. 11:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Sajnos az én párom sem képes leszokni,de még csökkenteni se az adagot,pedig baromi sok pénzt elvisz és nem tehetjük meg,hogy ilyesmire költsünk! Engem már borzasztóan bosszant,főleg mert úgy csinál,mint valami drogos, ha nincs vagy nem tud épp rágyújtani remeg meg minden baja van, szerintem abnormális tüneteket produkál! Ráadásul reggel első dolga rágyújtani, én meg utálom,hogy cigiszagúan kéne megcsókolnom,mert ugye azt azért elvárja,nekem meg hányingerem van! (hozzátenném alkalmanként én is rágyújtok,ami havonta kb 5-10 szál, de nem függök tőle) Szerintem ez csak akarat kérdése!
2012. márc. 6. 12:10
 15/16 anonim válasza:
vegyetek e-cigit (a kínai is ugyanolyan jó, 2500körül an az ára). van különböző ízben, olyan mint a rendes cigi, még pislákol a vége is, és csak vízgőzt fúj ki, a lakásban is "rágyújthatna" simán :)
2012. márc. 6. 14:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem tudod elérni sehogyan sem. A cigaretta tartalmaz olyan anyagokat, amely függőséget okoz. Egyébként ráadásul ennek lelki oka is van, egy egyfajta megkötözöttség. Nem rajta múlik az elhagyása.
2012. máj. 2. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!