Mivel tudnám elérni azt hogy oda figyeljen a barátom rám?
Lapos a kapcsolatotok, ha nem valtoztattok rajta akkor nem lesz jovoje. Szervezzetek programokat vagy jatszatok (tarsas) valamit esetleg... Menjetek el setalni, beszelgessetek a terveitekrol, a jovorol.
Amugy en azt gondolom, hogy ha 2 fel nem tud egymassal kommunikalni a kapcsolatban, akkor az mar reg halott ugy!! Ez tenyleg a legalapvetobb dolog lenne..
Még csak 18 éves vagy, 4 éve vagytok együtt, előtte meg csavarogtál, pasiztál, buliztál? :) Hű hogy változik a világ.
Szerintem mind a ketten oltári fiatalok vagytok még, akiknek most kellene pontosan azokat a dolgokat csinálni, amiket te már 14 évesen csináltál. Nem azt mondom, hogy ugorj be minden fiú ágyába, de most kellene flörtölgetni, felfedezni a kapcsolatok természetét, megismerkedni a különböző embertípusokkal, élni kicsit, nem pedig komoly kapcsolatokba bonyolódni.
Nyilván nem láthatom, hogy mennyire vagytok érettek, de szerintem annyira még nem, hogy egy egész életre együtt tervezzetek. Ha ilyesmi problémád merül fel, hogy ne beszél hozzád és nem dicsér meg, és erre ő nyilván nem talál megoldást, akkor komolyabb következményekkel járó dolgokra sem fog.
Én javaslom neked, hogy szüneteltesd a kapcsolatod ezzel a fiúval és kezdj el élni kicsit, később még visszatérhettek egymáshoz, ha ő az "igazi".
Találj vissza egy kissé a régi önmagadhoz. Valószínűleg az tetszett meg neki benned, amikor megismerkedtetek.
Szóval élj egy kicsit önálló életet is, ne lógj mindig rajta.
Megszokta, hogy mindig "kéznél vagy" és ettől ellaposodott a kapcsolatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!