Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem férünk el ketten...

Ha nem férünk el ketten párommal egy 90*200as ágyon, akkor az azt jelenti, hogy nem szeretjük egymást eléggé?

Figyelt kérdés
Mert van egy személy, aki meg van arról győződve, hogy ez amiatt van. Vélemény?

2012. márc. 5. 21:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Aludj egy éjszakát anyukáddal azon az ágyon, aztán utána mondja, hogy el lehet azon férni...
2012. márc. 6. 14:01
 22/22 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség.

Mi még nem lakunk együtt a barátommal, nekem meg szintén kb. akkora ágyam van, hogy nekem tökéletes, ha egyedül vagyok, de ketten már baromi kényelmetlen.

Ha néha nálunk alszik a barátom, akkor összebújva kezdjük, de aztán kis idővel ő megfordul és úgy picit kényelmesebb.

Reggel aztán általában én mászok át hozzá a másik "végre".

Amúgy tudom tanácsolni ezt a pozitúrát nektek is azon a pici ágyon (tehát a fejetek a másik lábánál van, úgy forduljon valamelyikőtök) mert tényleg sokkal jobb.

És amúgy vicces is, én sokszor a barátom lábát is át szoktam ölelni :D.

L/25

2012. márc. 6. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!