Ha nem férünk el ketten párommal egy 90*200as ágyon, akkor az azt jelenti, hogy nem szeretjük egymást eléggé?
Ezt a marhaságot. Mégis hogy kéne aludnotok, egymásra feküdve?
Az a 90 cm igencsak karcsú az egyszemélyes ágynak van kitalálva. Nekem is ilyen van egyedül használom nem tudom elképzelni, hogyan férne oda még valaki más is mikor néha még a macskám is zavar ha rossz helyre fekszik.
Az ismerősödnek furcsa elképzelései lehetnek a szerelemről. Nem hiszem, hogy ez ágy méret kérdése lenne. Ne hagyd, hogy mossa az agyad a marhaságaival. Vagy ő a párja hátán fekszik?
mi összebujva alszunk,de ha elzsibbadok,szeretek háton/hasonfekve elnyujtozni,ehhez kell az 180x200as ágy,pedig véknyak vagyunk
Éjjel 80%-ára elég lenne a 90 széleség,de többire kell a nagy ágy
kapcsolatunk hajnalán,kolesz szobában kellett ekkora ágyon aludnunk...Ott is volt olyan,h én inkább átmentem a másik ágyra aludni,pedig akkor aztán még rózsaszín köd volt.
Szóval ez egy idióta felvetés szerintem:D
Dehogyis, ez marhaság.
Mi imádjuk egymást, de én a 140 széles franciaágyon is minimum 110-et elfoglalok, mert X-ben alszok. Amikor párom felkelt, hogy "drágám, kérlek kicsit menj odébb", akkor közlöm, hogy "de nincs így sem helyem", és alszok tovább...De ettől függetlenül szeretjük egymást:)
Én rossz alvó vagyok így sokat forgolódok, plusz mindig ledobom a takarót amit visszahuzigálok magamra!
A szerelemtől ez még nem múlik el :))
Persze annó is tudtam barátnőmmel a régi kisebb ágyamban aludni de ez nem azt jelenti hogy rendesen elfértünk...
De vissza is lehet kérdezni annak a személynek hogy akkor ne aludjatok ezután soha nagyobb ágyban mert akkor nem fogjátok észrevenni ha elhidegültök? :)))
ne foglalkozz ilyenekkel! Mindig van pár okos aki megmondja a tutit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!