Ha nem férünk el ketten párommal egy 90*200as ágyon, akkor az azt jelenti, hogy nem szeretjük egymást eléggé?
Nem :-)
Én is nagy ágyon szeretek aludni, kell a tér; de amint felébredek, bújok a páromhoz :-))
Mi még a kapcsolatunk elején aludtunk 90x200-as ágyon, azóta le lett cserélve franciaágyra, de már azon sem férünk el :)
Ettől függetlenül imádjuk egymást :)
Az én édesanyám azon van fennakadva, hogy képesek vagyunk a kb 70cm széles heverőn ketten aludni. Ők két ágyat toltak össze, ki-ki a maga felén alszik, ha valaki akar valamit átmászik a másik térfelére. XD
Ha beszól, mond, hogy még szerencse, hogy nem mindenki egyforma, mert akkor unalmas lenne a világ!
A 90x200as ágyon egyedül nem férek el, és nem a termetem miatt, mert elég kicsi és vékony vagyok.:)
Van hogy időnként kettőnknek még a 140x200as ágy is kicsinek bizonyul, még ha össze bújva is alszúnk, a lábaim akkor is szana szét (esküszöm ébren nem tudnék olyan spárgát csinálni, mint alvás közben)
Ezt a hülyeséget!
Ekkora ágyon mégis hogy aludnátok?
Egymáson, vagy hogy?
Megfordulni, kinyújtózni se lehet így.
Az, hogy jól akarsz aludni, nem függ össze a szerelemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!