Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem férünk el ketten...

Ha nem férünk el ketten párommal egy 90*200as ágyon, akkor az azt jelenti, hogy nem szeretjük egymást eléggé?

Figyelt kérdés
Mert van egy személy, aki meg van arról győződve, hogy ez amiatt van. Vélemény?

2012. márc. 5. 21:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ja hát gondolom azért mondta, hogy ne elégedetlenkedj. :) Meg hogy ne kelljen franciaágyat venni. :D Mennyi idős vagy? Esetleg érdemes lenne egy kanapéágyba invesztálni, mi pl. 30valahányért vettünk a Praktikerbe, elsősorban kanapé céljából, de olyan kényelmes, hogy párom már fontolgatja, hogy a franciaágy helyett azon kéne aludnunk. :)
2012. márc. 5. 21:38
 12/22 A kérdező kommentje:
19 vagyok
2012. márc. 5. 21:39
 13/22 anonim ***** válasza:

Nem :-)

Én is nagy ágyon szeretek aludni, kell a tér; de amint felébredek, bújok a páromhoz :-))

2012. márc. 5. 21:43
 14/22 anonim ***** válasza:
Az ismerősöd nem sokszor aludhatott még mással egy ágyban... Én egyszemélyes ágyban utoljára tízévesen a tesómmal egy nyaraláson, de már akkor is inkább lemásztam éjjel a földre. Akkor két felnőttnél milyen lehet?
2012. márc. 6. 00:46
 15/22 anonim ***** válasza:

Mi még a kapcsolatunk elején aludtunk 90x200-as ágyon, azóta le lett cserélve franciaágyra, de már azon sem férünk el :)

Ettől függetlenül imádjuk egymást :)

2012. márc. 6. 01:26
 16/22 anonim válasza:
Az elég kicsi ágynak monható, nem csodálom, hogy nem fértek el! Az a személy meg aki ezt mondta neked, jó messzire kerüld el! Régen hallottam ilyen badarságot....
2012. márc. 6. 02:22
 17/22 anonim ***** válasza:

Az én édesanyám azon van fennakadva, hogy képesek vagyunk a kb 70cm széles heverőn ketten aludni. Ők két ágyat toltak össze, ki-ki a maga felén alszik, ha valaki akar valamit átmászik a másik térfelére. XD

Ha beszól, mond, hogy még szerencse, hogy nem mindenki egyforma, mert akkor unalmas lenne a világ!

2012. márc. 6. 06:40
 18/22 anonim ***** válasza:

A 90x200as ágyon egyedül nem férek el, és nem a termetem miatt, mert elég kicsi és vékony vagyok.:)

Van hogy időnként kettőnknek még a 140x200as ágy is kicsinek bizonyul, még ha össze bújva is alszúnk, a lábaim akkor is szana szét (esküszöm ébren nem tudnék olyan spárgát csinálni, mint alvás közben)

2012. márc. 6. 07:42
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nem akar új ágyat venni.
2012. márc. 6. 07:57
 20/22 anonim ***** válasza:

Ezt a hülyeséget!

Ekkora ágyon mégis hogy aludnátok?

Egymáson, vagy hogy?

Megfordulni, kinyújtózni se lehet így.

Az, hogy jól akarsz aludni, nem függ össze a szerelemmel.

2012. márc. 6. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!