Mit tegyünk? A párommal nagyon szeretjük egymást, tiszta mély érzelmek vannak köztünk, amik teljesen őszinték.
Ugyan már! És te ezt beveszed? Ha valóban téged akarna, akkor téged választana. Ha valóban szeretne, nem kényszerítene a szerető megalázó szerepébe.
A nő attól nem borul ki, hogy a pasi csalja veled? Nem, mert nem is tud rólad. Ennyi.
Ui: szeretőből sosem lesz barátnő vagy feleség, akkor sem, ha a pasi elhagyja a párját (vagy az kirúgja, mert lebukik). Barátnőnek mindenki "rendes lányt" választ.
Nem kell ennyire parádézni.
Fogja magát, bejelenti, hogy elköltözik, és viszi magával a gyereket is. Ha a nő hisztériázik, fenyegetőzik, ki kell hívni hozzá a mentőket, kötelesek bevinni.
Hat hónap zárt osztály, ott vagy kikezelik, vagy nem, a pasi meg költözhet hozzád.
Gondolom nem okoz problémát, ha viszi a gyereket magával.
Amennyiben nem ez történik, csak meg a "nem hagyhatom ott, értsd meg", akkor téged átvertek.
Huh ezt akár én is írhattam volna, kivéve a gyerek. Azért nem jött össze a dolog a pasival, mert az exe visszajárkált, és hajmeresztő dolgokat művelt, belevágta a konyhakést az ágyba meg ilyesmik. És persze hogy ő öngyilkos lesz. Ki is nézem belőle, amennyi esze van.
Én hagytam őket a fenébe, dehogy kell nekem az, hogy még belém is belémvágjon esetleg egy kést, mert kitelik tőle. Nem örülök neki, de hiába nem hangzik romantikusan, az életem fontosabb a szerelemnél.
Szerintem te is hagyd őket békén, soha nem szabadulnál meg a gyerek anyjától, és megkeserítené a te életed is.
Nem biztos az, hogy a nő beteg, de hogy frankón tud zsarolni az tuti !
A gyereket nem veheti el az nem úgy működik láthatást kap az apa, ha az anya eltünik, akkor sem jár jól, mert megkerestetik, s a végén még tőle veszik el a gyereket, ha idáig jutna a helyzet.
A párod menjen el egy pszihológushoz, és hallgassa meg, hogy hogyan tudná magát túltenni ezen a lelkiismeretfurdalásán, hogy ne menjen tönkre mikor is a nőt otthagyja, főleg ha az öngyilkos lesz valóban. Ez nem a párod dolga, hanem a nőjé, és ha megteszi a gyerek a tietek lesz annyival kevesebb gond, és élhettek tovább boldogan, persze párodnak lehet kell majd némi profi segítség, ha nem tudja feldolgozni.
Ez érzelmi zsarolás semmi más !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!