Mit gondoltok a gyerekkel való együttfürdésről?
"áááh, gondolom itt a saját gyerekről van szó, szólva neked hány évesek is a gyerekeid kedves 16L?XD "
miért baj az ha leírta az is a véleményét és tapasztalatát aki abban a helyzetben volt, hogy nem dönthette el hogy az anyja/apja bemásszon e mellé a kádba vagy sem?
Szerintem 2-3 éves korig teljesen rendben van.Anyukám akkor akadt ki rettenetesen apámra,mikor még 4 éves koromban is velem akart fürdeni.10 éves koromig együtt fürödtem a nálam 5 és fél évvel fiatalabb öcsémmel,de ennek anyagi okai voltak akkoriban.Nem lettünk lelki sérültek,nem igazán vagyunk szégyenlősek egymás előtt,hiszen testvérek vagyunk,és nem érzek rá kísértést,hogy molesztáljam:P
Persze ezt nem úgy kell elképzelni,hogy meztelenül rohangálunk egymás előtt,hanem akkor is átöltözök másik ruhába ha ő a szobában van,és ez fordítva is igaz.25/N
lerágott csont a kérdés. mindig felteszik és mindenkinek merev, határozott véleménye van róla. ezért én nem bocsátkozom fejtegetésbe, csak a saját élményemet írom le
az édesapám korán meghalt, a szüleim már előtte elváltak. tisztán emlékszem rá, sok szituációban, de van néhány olyan szép emlékem, úgy 3-4, amely mindennél élesebb, élénkebb. az egyik az, ahogy ovis koromban, kb 5 évesen fürdünk a kádban, beszélgetünk és én közben a mutatóujjammal próbálom kipukkasztani a habfürdő szappanbuborékjait. örülök neki, h azt gondolta, h a szeretet és meghittség jele együtt fürödni, és semmi több... különben most egy szép emlékkel szegényebb lennék és én sajnos már nem tudom újabbakkal pótolni...
Nem vagyok szülő, csak nagybácsi. Sokszor volt/volt van, hogy vigyáztam/vigyázok az unokaöcsémre (én 31 éves vagyok).
Sosem fürödtem együtt az öcsivel, akkor sem, amikor 2,5 év alatt volt. Persze, ránéztem, hogy megvan-e még, s néha bementem hozzá, s felöltözve, kívülről játszottam Öcsivel a kis hajóval meg a kacsával... De sosem jutott eszembe, hogy együtt fürödjünk. Szülőként sem fog eszembe jutni. Éppen azért nem, mert manapság már egy ilyen kérdés kapcsán is a pedofília jut az emberek eszébe, és normális ember még a gyanút is elkerüli. Mert egy férfi az egész életét tönkre vághatja, ha nem garbóban megy be a gyerekhez a fürdőszobába. Tehát: inkább nagykabátban mentem be a gyerekhez...Ma már be sem megyek, csak az ajtóból megnézem, él-e még, vagy már megfulladt.
Emlékeszem rá, hogy apuval fürödtem együtt, de csak a móka kedvéért. Kb. 6 éves voltam és fürdőbugyit vettünk fel, teleraktuk a kádat habfürdővel és nagyokat kacagtunk.
Örülök, neki, hogy nem hozott kellemetlen helyzetbe, hogy lássam a micsodáját. És ezt komolyan mondom én sem fürödnék együtt a kisfiammal egy szál fogtömésben. Lehet, hogy túl szemérmes vagyok, de nem mutogatnám az alsó felemet a gyerekemnek. De hogy a kérdésedre konkrétan válaszoljak, szerintem egészségesebb ha nem látja. Az persze elképzelhető, hogy véletlenül észreveszi a gyerek, abból nincs gond, de a direkt mutogatás nálam kiveri a biztosítékot. Ééééés most lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!