Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás után vagyok, mit tegyek?

Szakítás után vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
majdnem 3 éve jártunk, és szakított velem. Nekem ő volt az igazi. Majdnem 2 hete kérte meg a kezem... én már nem bírok élni. Tegnap felhívtam és azt hazudta otthon málnát szed. Közben hallottam h a városban volt. Számon kértem és még akkor is hazudott. Ma reggel szakított velem, mert én undorító vagyok hogy mindenért hisztizek (tényleg hisztis vagyok, próbálok megváltozni)Aztán a szememre vetette hogy amúgyse vonzódik hozzám mert folyamatosan hízok és nagyon lusta vagyok. Felhívtam és teljesen közömbös volt, azt mondta csak viccből kérte meg a kezem. most azt hihetitek hogy kis 13 évesek vagyunk de ő most lesz 20 én meg 19. elfáradtam, nem tudom mit tegyek.
2009. jún. 9. 10:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Gratulálok a lányodnak hogy ilyen okos, és tudod mit, én is örülök hogy megoldódott a problémám egy óra alatt! Nem érdekel a kritikád mivel egy ismeretlen ember vagy, és ha te ezen az oldalon éled ki okoskodási hajlamod hát tessék!

Gratulálok én is a te empátiád teljes hiányához. Majd a te kis zseni 13 éves gyereked mikor szerelmes lesz kíváncsi vagyok mit tesz :) örülök hogy megoldódott a problémám és köszönöm az értelmes válaszokat.

2009. jún. 9. 16:12
 12/12 A kérdező kommentje:

bocsi ez az utolsó komment.

Ha valakit zavar hogy megoldódott a problémám majd privátban írja meg hogy mi a baja azzal hogy jóra fordultak a dolgok! köszönöm

2009. jún. 9. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!