Szakítás után vagyok, mit tegyek?
Tudom, hogy amit most írok annak nem fogsz örülni..de jelen esetben nincs más választásod.
Hogy mit tehetsz? SEMMIT! Ne hívogasd, ne kérd számon, ne zokogj neki a telefonba, ne akard még utoljára megbeszélni..
Azért sem..mert ez megazáló. És te írtad, hogy milyen eszméletlenül szemét, bunkó dolgokat vágott a fejedhez.. Ráadásul mit várhatsz tőle szerinted ezután? Megkérte a kezed, majd azt mondja csak viccelt.. Ha esetleg születne egy kisbabátok akkor is azt mondaná, hogy ő nem akarta, csak viccelt?? Érted mire akarok célozni..
Az ilyen srácból hiányzik egy fontos dolog, amit az embert meghatározza az egész életében..ez pedig a GERINC!
Szóval..ne keresd..ő úgyis keresni fog.. Mert megijed, hogy miért nem keresed..és ezeknek a pasiknak mindig kell egy stabil ember, aki elviseli őket mindig.
DE én a helyedben akkor sem bocsátanék meg..
Én a helyedben ott hagynám, de lévén mint írtad szereted, ezért vagy vársz, és ezzel lehet sok évet fogsz elvágni magadtól, vagy túllépsz.
Teheted ezt is, hogy belemész a kis játszmájába, és lesem sz*rod, ezzel sok gondot megoldanál, egyrészt ha a játszma kimenetele egyszerű zsarolás, akkor semlegesíted, ha pedig a játszma eredménye a teljes lerázás-lezárás akkor pedig sikeresebben veheted az elhagyást.
Lévén fiatal, vagyis 20 éves lesz ez több dolgot is jelenthet: az egyik az, hogy rádöbbent, hogy ketyeg az óra, és még p*ncikáznia kellene, amíg még tud. A másik, és ezt simán megijedt, persze ez is összefügghet az előbb említettel.
A személyes tapasztalatom az eddig, hogy a legjobb, ha hagyod a fenébe.
Büntetés:
1. imádja a cuccait
2. drága cuccai vannak
3. egy csomó itt van nálam
4. eltettem a kesztyűjét túszként és ha megint ilyet játszik , baja lesz a bőrkesztyűjének amit nagyapjától örökölt
na?
Kedves Kérdező!
Nagyon irigyellek! Nem egészen egy óra alatt megoldódott a problémád!
Össze-vissza írkálsz:
-két hete hazudott, mikor megkért,
-fél éve nem hazudott, MERT LEBUKOTT!(akkor így már nem is hazugság?),
-tegnap azt hazudta, hogy hazugság volt a lánykérés, stb.
Nem akarok erre semmit mondani, mert az biztosan nem tetszene. (A 13 éves lányomnak több esze van, mint neked!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!