Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás után vagyok, mit tegyek?

Szakítás után vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
majdnem 3 éve jártunk, és szakított velem. Nekem ő volt az igazi. Majdnem 2 hete kérte meg a kezem... én már nem bírok élni. Tegnap felhívtam és azt hazudta otthon málnát szed. Közben hallottam h a városban volt. Számon kértem és még akkor is hazudott. Ma reggel szakított velem, mert én undorító vagyok hogy mindenért hisztizek (tényleg hisztis vagyok, próbálok megváltozni)Aztán a szememre vetette hogy amúgyse vonzódik hozzám mert folyamatosan hízok és nagyon lusta vagyok. Felhívtam és teljesen közömbös volt, azt mondta csak viccből kérte meg a kezem. most azt hihetitek hogy kis 13 évesek vagyunk de ő most lesz 20 én meg 19. elfáradtam, nem tudom mit tegyek.
2009. jún. 9. 10:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Tényleg igaz, hogy hízol, lusta vagy és hisztis? Mondta már korábban is? Miért kérte meg a kezed? Régóta készültetek rá, vagy váratlanul ért a megkérés?
2009. jún. 9. 10:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy amit most írok annak nem fogsz örülni..de jelen esetben nincs más választásod.

Hogy mit tehetsz? SEMMIT! Ne hívogasd, ne kérd számon, ne zokogj neki a telefonba, ne akard még utoljára megbeszélni..

Azért sem..mert ez megazáló. És te írtad, hogy milyen eszméletlenül szemét, bunkó dolgokat vágott a fejedhez.. Ráadásul mit várhatsz tőle szerinted ezután? Megkérte a kezed, majd azt mondja csak viccelt.. Ha esetleg születne egy kisbabátok akkor is azt mondaná, hogy ő nem akarta, csak viccelt?? Érted mire akarok célozni..

Az ilyen srácból hiányzik egy fontos dolog, amit az embert meghatározza az egész életében..ez pedig a GERINC!

Szóval..ne keresd..ő úgyis keresni fog.. Mert megijed, hogy miért nem keresed..és ezeknek a pasiknak mindig kell egy stabil ember, aki elviseli őket mindig.

DE én a helyedben akkor sem bocsátanék meg..

2009. jún. 9. 10:44
 3/12 A kérdező kommentje:
az elmúlt egy évben 5 kilót híztam, és a lustaság alaptermészetem sajnos. Akarnék én futkározni stb de szívesebben olvasok. A megkérés spontán volt... tudom h szeret csak meg akar bántani... kifogom dobni a dolgait közöltem vele! drága cuccokat felejtett itt.
2009. jún. 9. 10:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben ott hagynám, de lévén mint írtad szereted, ezért vagy vársz, és ezzel lehet sok évet fogsz elvágni magadtól, vagy túllépsz.

Teheted ezt is, hogy belemész a kis játszmájába, és lesem sz*rod, ezzel sok gondot megoldanál, egyrészt ha a játszma kimenetele egyszerű zsarolás, akkor semlegesíted, ha pedig a játszma eredménye a teljes lerázás-lezárás akkor pedig sikeresebben veheted az elhagyást.

Lévén fiatal, vagyis 20 éves lesz ez több dolgot is jelenthet: az egyik az, hogy rádöbbent, hogy ketyeg az óra, és még p*ncikáznia kellene, amíg még tud. A másik, és ezt simán megijedt, persze ez is összefügghet az előbb említettel.

A személyes tapasztalatom az eddig, hogy a legjobb, ha hagyod a fenébe.

2009. jún. 9. 10:48
 5/12 A kérdező kommentje:
a második válaszadó válaszát ha nem haragszik meg elküldtem neki, mert nagyon jó megállapítás volt
2009. jún. 9. 10:50
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha ő az igazi, nem tudja egyikőtök se lezárni majd, és idővel visszatértek egymáshoz, ha nem, akkor nem fogtok nyitva hagyni kiskaput és idővel mindketten túl tudtok lépni.
2009. jún. 9. 10:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Mutasd meg neki és saját magadnak,hogy többet érsz annál,mint ahogy gondolja. És ne sírj olyan fiú után,akinek nem kellesz,mert nem érdemel meg. Ha lusta lettél mellette akkor nem a legjobbat hozza ki belőlled. Tudom,hogy közhelynek hangzik,de nem ő volt az igazi,mert ha ő lett volna,akkor nem így alakulnak a dolgok. Az első szerelem engem is kidobott,de egy év műlva már bánta,mert éppen olyan talpraesett határozott lettem,mint amit ő anno hiányolt. Akkor már kellettem volna neki,de ő már nekem nem,mert tudtam,hogy mellette megint csak butuska gyereknek érezném magam,mert valamiért azt hozta ki belőllem. Azóta van egy hosszú kapcsolatom. A párom imád és én is őt,ő a kezdetek óta sokkal jobban hisz bennem mint én magamban,így az évek alatt sikerült a maximumot kihoznom magamból. Most hálát adok az égnek,hogy anno az első nagy szerelem kidobott,mert mellette soha nem lettem volna az,aki most vagyok. Bocsi,hogy kitértem a saját történetemmel,csak példát akartam rá mutatni,hogy nem jó olyan mellett maradni,aki kevesebbnek tart mint,ami vagy. Ha valaki mellett hisztis lettél,lusta és csak híztál az valószínú azért is volt,mert nem a jót hozza ki belőlled. Most ne az érdekeljen,hogy vége lett,hanem csak magaddal foglalkozz. menj el mozogni és mutasd meg mindenkinek,hogy többet érsz mint amit a srác mond. Gondolj bele,hogy ha mondjuk fél év múlva elmész mellette az utcán és látja,hogy fogytál és csak ragyogsz a boldogságtól,sokkal jobb mintha leállnál vele vitatkozni,meg hisztiznél neki telefonba.
2009. jún. 9. 10:56
 8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket, a 3. válaszolónak lett igaza, zsarolás volt. most büntiben van (és bocs h rögtön ide írtam csak kiakadtam) az a baj h elrontották a szülei, sokszor megverték és ezért notórius hazudozó lett. Ilyenben is képes hazudni, de mielőtt még írnátok hogy akkor honnan tudom h szeret-e, arra nem tudok válaszolni, mert érzem h szeret. Nem azt mondtam h jól hazudik csak h mindig. De a válaszok nagyon sokat segítettek, mert legalább nem csináltam hülyeséget! Akármilyen kis hazdós én akkor is szeretem (meg már több mint fél éve nem hazudott, ezt onnan tudom h mindig lebukik)Nagyon nagyon köszönöm a válaszokat! Csak valami jó kis büntit kellene kitalálni
2009. jún. 9. 11:03
 9/12 A kérdező kommentje:

Büntetés:

1. imádja a cuccait

2. drága cuccai vannak

3. egy csomó itt van nálam

4. eltettem a kesztyűjét túszként és ha megint ilyet játszik , baja lesz a bőrkesztyűjének amit nagyapjától örökölt

na?

2009. jún. 9. 11:15
 10/12 anonim ***** válasza:
72%

Kedves Kérdező!

Nagyon irigyellek! Nem egészen egy óra alatt megoldódott a problémád!

Össze-vissza írkálsz:

-két hete hazudott, mikor megkért,

-fél éve nem hazudott, MERT LEBUKOTT!(akkor így már nem is hazugság?),

-tegnap azt hazudta, hogy hazugság volt a lánykérés, stb.

Nem akarok erre semmit mondani, mert az biztosan nem tetszene. (A 13 éves lányomnak több esze van, mint neked!)

2009. jún. 9. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!