Szakítás után, normális ez?
három év után másfél hónapja szakított velem a párom, valamilyen mondvacsinált ürüggyel, pont, amikor terveztük a közös jövőt. nem volt előtte gond, és nincs harmadik a képben.
én elköltöztem tőle, s noha fáj, nem keresem őt. kisvárosban lakunk, viszonylag gyakran összefutunk, de nem beszélünk csak pislog. viszont telefonon sms-ben néha még mindig zaklat, hülyeségekkel piszkál, vagy csak kérdez valami semlegeset, vagy elkezd veszekedni, hogy kivel voltam, mit csináltam, ez meg az, ilyen gyerekes dolgok, hogy például nem tetszik neki az új hajszínem satöbbi... rendesen beszélni nem lehet vele. próbáltam, de amint ellágyulna, megint piszkálni kezd és barátságtalan lesz. azt mondta, ha már kimondta, kimondta, akkor is ha nem jó.
nem értem. sokszor hallottam már ilyen esetről, de nem hittem volna, hogy ez tényleg létezik.
30/N
Van, aki szerint gyakran a házasság küszöbére érő kapcsolatok nagy részében szakítás következik be MIELŐTT végleg elköteleződnének a felek, mert az egyik tesztelni akarja a másikat, hogy mennyire hagyja meg a szabadságát.
Én a helyedben nem adnám fel a kapcsolatot, de nem is válaszolnék a gyerekes irogatásokra. Várd meg, amíg hajlandó ő értelmesen beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!