Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig én egyem meg az...

Miért mindig én egyem meg az unokaöcsém maradékát?

Figyelt kérdés
A tesóm sokszor jön át a pici 1,5 éves gyerekével.Ilyenkor itt is esznek. A pici maradékát mindig nekem kell megennem. Pedig olyan gusztustalannak tartom. Mert hát abba belenyáladzik,meg visszaköpi sokszor az ételt. De anyám nem enged semmit kiborítani. És ha én vacsizni akarok akkor edd meg a maradékot. Ő meg mindig elhuzza az evést úgy hogy ő már ujat meríthet neki.
2012. márc. 5. 12:45
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

De basszus,egyébként is,mennyit hagyhat meg 1 másfél éves gyerek!? Nehogy már azt a pici kaját ne lehessen a kutyának adni vagy a kukába dobni!

Én elhiszem,h spórolni kell,de a gyerekemmel akkor sem etetném más maradékát!

Adtak itt páran jó tanácsokat,fogadd meg valamelyiket!

2012. márc. 5. 20:12
 32/40 anonim ***** válasza:
Majd írj,mit csináltál.
2012. márc. 5. 20:15
 33/40 anonim ***** válasza:

Nekem tök fura, hogy rád sózzák a kajamaradékot, és nem a SAJÁT ANYJA eszi meg.

Amúgy meg én is a kajában nagyon kényes vagyok, ha belenyáladzott már valaki, tök mindegy, hogy az csak egy másfél éves gyerek, nem enném meg.

De ha esetleg a saját anyja se enné meg a maradékát, meg rajta kívül senki más, nem fogtok belehalni, hogy ennyi kaja "pazarlásba" ment. Nem hinném, hogy olyan rengeteget enne, és hagyna meg az a gyerek...

2012. márc. 6. 12:46
 34/40 anonim ***** válasza:
Na mi újság csajszi, segítettek a tanácsaink?
2012. márc. 6. 13:56
 35/40 anonim ***** válasza:
Lehet épp eszik :S :D ...majd írd meg, miként cselekedtél
2012. márc. 6. 20:27
 36/40 A kérdező kommentje:

A múltkor nem ettem semmit,mert nem akartam megenn ia maradékot. kifigyeltem,és anyám sem evett semmit. De este panaszkodott h éhes... én meg mondtam neki ott a maradék,edd meg azt.

Ma voltak itt megint tesómék. Szóltam tesómnak h ne merjen ki annyit,erre még neki állt feljebb h sajnálom az ételt. Azt hiszik anyámmal együtt hogy lóbelű a gyerek és anynit megeszik. A gyerek persze nem ette meg amit kimert,de kerestem egy tálat és elcsomagoltam,de nem vitte magával mert otthon is van kaja azt mondta. Anyám is csak lesett hogy minek csomagolom be. Mondtam neki h mert én nem eszem meg a gyerek maradékát. Mondtam h akkor bent lesz a hütőbe ha neked kell. Azóta még senki nem evett

2012. márc. 7. 17:42
 37/40 anonim ***** válasza:

És, mikor mondtad neki, hogy egye meg, akkor mit csinált? Megette?

Jól csinálod amúgy!! :) Csak ne add fel! Idővel lesz eredménye!

De a tesód is fura ám... Ha látja, hogy mindig van maradék, akkor miért háborítja fel, ha kevesebbet akarsz szedni? Vagy akkor vigye haza tényleg, ez remek ötlet volt! Kár, hogy nem jött be...

2012. márc. 7. 19:35
 38/40 anonim ***** válasza:

nehogy már éheztesd magad! nyugodtan tegyél ki magadnak annyit, amennyit akarsz. a kutyát nem érdekli, h mi lesz a maradékkal. ha anyád ennyire spórolós, egye meg, vagy legközelebb szóljon a nagyobbik lányára, h ne tegyen ki annyi kaját a kölöknek.

egyébként jól csináltad! gratulálok és kitartást! a kaját meg ne vond meg magadtól!

20/l

2012. márc. 8. 12:36
 39/40 anonim ***** válasza:

Én kíváncsi vagyok a további fejleményekre:)

Ha van kedved,oszd meg velünk,mi lett a vége.

Egyébként tényleg jó voltál.Célratörő,érthető,de ugyanakkor diplomatikus. :D

Csak így tovább,lényeg,hogy még véletlenül se lássák,hogy ideges leszel.Legyél nyugodt,szedj magadnak,ha mama meg éhes,tálald neki a kisunoka maradékát!

2012. márc. 11. 19:59
 40/40 anonim ***** válasza:
68%
De amúgy meg,ha otthon is van nekik kaja,akkor minek kajáltatja nálatok a gyereket??????????????????
2012. márc. 11. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!