Miért mindig én egyem meg az unokaöcsém maradékát?
Figyelt kérdés
A tesóm sokszor jön át a pici 1,5 éves gyerekével.Ilyenkor itt is esznek. A pici maradékát mindig nekem kell megennem. Pedig olyan gusztustalannak tartom. Mert hát abba belenyáladzik,meg visszaköpi sokszor az ételt. De anyám nem enged semmit kiborítani. És ha én vacsizni akarok akkor edd meg a maradékot. Ő meg mindig elhuzza az evést úgy hogy ő már ujat meríthet neki.
Kérd meg, annyi kaját kérjen a gyereknek, amennyit meg is eszik. Esetleg tüntesse el a maradékot maguk után.
Vagy egye meg ő.
2012. márc. 5. 13:14
12/40 anonim válasza:
mond meg anyádnak, hogy egye meg ő
2012. márc. 5. 13:17
13/40 anonim válasza:
legközelebb megfogod gyönyörűen a tányért izomból le a földre aztán az ételbe taposod a tányér szilánkjait. majd teljes higgadtsággal közlöd hogy ez már nem maradék hanem szemét. majd addig ismétled amíg le nem szoknak a maradék etetésről.
2012. márc. 5. 13:22
14/40 anonim válasza:
Kedves kérdező!Te hány éves vagy?(csak kiváncsiságból)
Ne edd már meg olyan gusztustalan!én is megbeszélném ezt a tesóval de anyukád előtt!
2012. márc. 5. 13:33
15/40 anonim válasza:
Ne edd meg. Nyálas és visszaköpött???? Egye meg az anyja vagy csomagold be nekik, vigyék haza. Én sem enném meg, nem is higiénikus. Kisgyerek tényleg undormányosan eszik, nekem is van kettő, tudom. És én sem mindig eszem meg utánuk a nyálas kaját.
2012. márc. 5. 13:33
16/40 anonim válasza:
először is fúúj:S másodszor mondd el a véleményed erről az egészről és ha annyira nem akarnak maradékot akkor annyit merjenek a gyereknek amennyit pont megeszik, harmadszor tanuld meg magad megcsinálni a kajádat ha ennyire zavar.az elején nehéz lesz aztán legalább boldogan eheted a saját egy személyes főztödet míg a többiek ehetik a kicsi kajáját
2012. márc. 5. 13:34
17/40 anonim válasza:
de most komolyan hogy lehet valakit rákényszeriteni arra hogy megegye más nyálas kajáját!
A csomogaloás nem butaság!Lessz neki holnapra is szépen udvariasan oda adod nekik!
2012. márc. 5. 13:40
18/40 anonim válasza:
teszel ki magadnak új adagot, ha nem veszi észre, mákod van, ha észreveszi, felemeled a hangod és megmondod neki, h egye meg ő. ez nagyon undorító! egyébként minek tesznek ki a kölök elé annyi étel, ha mindig meghagyja? tegyetek ki elé annyit, amennyit meg tud enni. ha még éhes, lehet elé tenné...hány éves vagy?
2012. márc. 5. 13:58
19/40 anonim válasza:
fújjjj!
Miért nem eszi meg a tesód? Az ő gyereke, nem?
Én már az első alkalommal nemet mondtam volna, és jól beb*sztam volna az ajtót! Egyék meg ők másnak a kihányt szemetét!
Én megmondanám, hogy undorodom ettől a kihányt szeméttől, minek néztek engem? egyék meg ők?
Mi vagy te nekik? a kapcarongyuk? Állj már a sarkadra!
2012. márc. 5. 14:06
20/40 anonim válasza:
Ne haragudj,de anyád nem normális szerintem!Mi is spórolunk ahogy ebben az országban nagyon sokan,de a 1.5 éves lányom maradékát nem etetném meg senkivel,ha bele trugymákolt(mi sem szoktuk akkor megenni).
De téged sem értelek....Szedjél magadnak frissen kaját és egyél!Mit csinál veled,talán megver,ha nem a maradékot eszed meg?Ha meg közben mondja a magáét akkor azt végig tudod hallgatni,eszel aztán közben egyik füleden be a másikon ki a szöveg!
Amúgy meg az a pazarlás amit ő csinál.Lehet kevesebbet szedni a gyereknek,legfeljebb szed mégegyszer ha kér még.Mi sem éheztetjük a lányomat,de kevesebbet szedünk neki és ha még enne akkor szedünk még.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!