Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig én egyem meg az...

Miért mindig én egyem meg az unokaöcsém maradékát?

Figyelt kérdés
A tesóm sokszor jön át a pici 1,5 éves gyerekével.Ilyenkor itt is esznek. A pici maradékát mindig nekem kell megennem. Pedig olyan gusztustalannak tartom. Mert hát abba belenyáladzik,meg visszaköpi sokszor az ételt. De anyám nem enged semmit kiborítani. És ha én vacsizni akarok akkor edd meg a maradékot. Ő meg mindig elhuzza az evést úgy hogy ő már ujat meríthet neki.
2012. márc. 5. 12:45
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
A tesodnak mond meg,hogy ne nalatok etesse a gyereket. Es akkor nincs maradek
2012. márc. 5. 14:35
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Van egy 2 éves fiam,még soha nem ettem meg, amit meghagyott. Szerintem nem ezen kell spórolni.
2012. márc. 5. 16:10
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
És még nem köszönt vissza?ha legközelebb eléd tolja anyud kicsit nyálazz bele te is, és mondd neki itt a szottyos maradék egye meg ő.Ez nagyon nem normális dolog anyádtól,sporolás ide vagy oda
2012. márc. 5. 16:14
 24/40 anonim ***** válasza:
76%

tényleg mondd, elmondod a suliban,boltban stb,h ÉHEZEL.

Amúgy meg ne tányërból egyél,hanem tálakból.

Úgy veszem észre, te tartasz tőle,pedig meg nem verhet,mert feljelentheted, ha meg rikäcsol, kit érdekel.

Nyomtasd ki a válaszainkat,add oda neki.

2012. márc. 5. 16:54
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
a fenét, nem kell az iskolában bemószerolni az anyát meg baromságokat monani meg fenyegetni, ez csak olaj a tuzre. én a helyedben felállnék ha éhes vagyok, szednék uj kaját minden szo nélkül, aztán ha elkezdi mondani a maradékot, akkor megmondod neki nyugodtan hogy nagyon sajnálod, de te azt nem tudod megenni. és nem kezdesz el veszekedni, kiszeded a kaját és leülsz szépen enni. gondolom még mondani fogja egy darabig hogy de ez pazarlás, ne legyél ideges csak egyél szépen, ne vessz vele össze, majd idővel megszokja hogy nem eszed meg és kész.
2012. márc. 5. 17:22
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
a gyereknek meg annyit kell szedni amennyit megeszik. ha ennyire nem akar pazarolni akkor kevesebbet kell és ha kér még akkor kell ujat. ne legyen maradék
2012. márc. 5. 17:23
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy nagyon érdekes kérdés!

És jó sok válasz.

Én is azt tenném,amit többen javasoltak.Szedsz magadnak új adagot.Ha pampognak,nyugodtan megmondod,hogy nem eszed azt,amibe más belenyammogott,egye meg a nővéred a gyereke után vagy csomagolják el neki.Kész.Úgysem tud mit csinálni.Kiabál?Hadd kiabáljon.Megüt?Akkor elmondod a családsegítősnek a sztorit.Érdekes beszélgetés vár anyádra a suliban,ha másból nem,majd abból megérti.

Menjél enni,a nyálas maradékot egye a gyerek anyja vagy nagyanyja.

2012. márc. 5. 17:30
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Jóóó fej anyád van :D De most komolyan, ez mi?! Én sose ennék kisöcsém után...
2012. márc. 5. 18:12
 29/40 anonim ***** válasza:
Ne edd meg.
2012. márc. 5. 19:35
 30/40 anonim ***** válasza:

ne edd meg, ha nem esik jól. Nehogy te edd meg a maradékot, ilyet..

amugy egy jótanács: ajánld fel, hogy a kisgyereknek kevesebb ételt adtok, hogy ne az összeset trugyizza szét. Ha nem elég, akkor adsz még neki, de ne nyálazza be mindet.

2012. márc. 5. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!