Nem akarom, hogy találkozzanak a szüleink! Mikor szokott erre sor kerülni? Mit tennétek a helyemben? (Lent)
Szia!
Azért tényleg nehéz helyzet ez, főleg hogy könnyen ítélhetik el ilyen szinten a barátodat is, ezek után.
Pedig szerintem elkéne mondanod a párodnak, hogy segítesz kitakarítani, vagy csak célozni rá.
De az is jó megoldás, hogyha a család gyerek tagjaival játszatok egy versenyt,hogy ki takarítja ki előbb az adott házrészt (fürdő, konyha) Ez betegesen hangzik, de nem jut más az eszemben, pedig a találkozásra egyszer sor fog kerülni valószínüleg.
Tesóm barátnőjének a szülei, már alig a 3. hónap után jöttek látogatóba.
Uhh, nálam is pont ugyanez volt a helyzet. De szerencsére anyámék és anyósomék úgy utálták egymást, hogy nem is akartak találkozni egyáltalán.
Nem kötelező "anyósodékhoz" rendezni a családi találkozót, én a helyedben egy külső helyszínre próbálnám összehozni.
Esetleg előbb hozzátok meghívni a párod szüleit, utána talán nekik is ciki lenne, ha a szüleid látnák a kupit náluk.
De én a helyedben a párommal beszélnék, neki meg kell értenie a helyzetet. És ő nyugodtan mondhatja a szüleinek, hogy ciki neki a kis kupi.
szerintem,ha erre sor fog egyszer kerülni,akkor a párod is gondolom kicsit ki fog takarítani(legalábbis normális ember biztos),de ha nem,akkor mivan?te párod,nem?szerintem fölöslegesen aggódsz.még ha szólsz a párodnak esetleg,az sem lenne olyan nagy gáz(persze csak finoman)
hapedig semmiképpen nem akarod,hogy ott találkozzanak,akkor vesd fel az ötletet,hogy egy étteremben találkozzanak,vagy ilyesmi.
remélem segíthettem.
Nekünk sosem fognak találkozni,azt garantálom.
Anyám nem szereti páromat (nincs rá oka azon kivül hogy ő gazdag pasit akart nekem,aki majd nekik is ad pénzt,párom meg nem ilyen),igy már én se sűrűn megyek hozzájuk,párom 1x volt csak.
Esküvőt is 2 tanuval megoldjuk.
Tehát nincs olyan hogy "kell".
De te esetedre: párodal takaritsatok ki,meglepi legyen anyák napjára pl.
A fiúnak szólj, hogy a szüleid "tisztaság-mániások", és jó lenne, ha a szüleinél tett látogatás után ebből nem lenne probléma.
A te szüleidnek szólj, hogy a fiúdéknál nem sokat adnak a rendre és tisztaságra, és jó lenne, ha ebből ők nem csinálnának gondot maguknak.
Így mind a két félnek szóltál, ha valamelyik részről mégis probléma akadna, nem a te hibád. Te szóltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!