Egy 18 éves lány elhív egy 40 éves pasit hogy találkozzanak akkor a pasi miért nem megy el?
Mi már több mint 4 éve levelezünk egy cseten és még nem láttuk egymást, fényképen sem sehogy. Szerintetek mi lehet az oka?
Én nagyon szeretném megismerni, ennyire nem kíváncsi rám?
Megkedveltem és szerintem Ő is, mert akkor nem beszélne velem.
Köszi
Hát,chaten mindenki azt mond, amit akar. A helyedben nem is mernék így találkozni senkivel.
Fénykép nélkül meg aztán főleg.
Ha 4 eve levelezel vele akkor 14 voltal amikor levelezni kezdtel egy 36 eves ferfival.
hmm talan megsem pedo:)
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:46
Ott a pont a számból vetted ki a szót...
Normális ember nem feXik le a gyerekével(vagy lehetséges gyerekével) azonos korúakkal!!!Ha mégis?Akkor nagy baj van!Mégpedig sok szempontból!!!Jogilag,erkölcsileg. stb!
("hazudgál"te roma vagy mi?Nem gáz!csak árulkodik a nyelvhasználatod bocsi!Egyébként sok roma barátom van!Nem vagyok rasszista!)
Figyelj kislány!
Hagyd Őt békén!Oka van,ha nincs profil képe és hiába a 4év,akkor sem akar semmit!Keress magadhoz illőt!Korban!Egy 40es pasinak már családja,egzisztenciája van,vagy így vagy úgy!Soha nem fogja eldobni 1 chates beszélgetés miatt,legyen az bármilyen hosszú!kaparássz a saját korosztályodban!Úgysem tartana sokáig a kapcsolatotok!Ha lenne eszed,nem is firtatnád ezt a kérdést!Hiszen annyira logikus!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!