Mit csináljak, min változtassak az életemen, ha egyszerűen nem tudok semmiről sem beszélni az emberekkel?
Először is köszönöm mindenkinek, hogy írt/válaszolt!
Az este folyamán elég sokat gondolkodtam a dolgon.Azt hiszem megvan a megoldás.Angolul valahogy így szokták mondani: Get a Life.Szóval az a baj, hogy nincs téma, amiről beszélni tudnék az emberekkel.Ezért arra gondoltam, hogy így 16 évesen, ideje lenne nem csak a gép előtt ülni, és verni neki egész nap, hanem kimozdulni a 4 fal közül.Úgy tervezem, hogy hétfőn úgy is kevés órám lesz, bemegyek a Decathlonba és veszek 1 pár futócipőt a szülinapi pénzemből, majd pedig egy uszodabérletre is beruházok.Esetleg elmegyek valamikor bulizni is.Még sosem voltam, majd meglátjuk milyen lesz.Azt hiszem ez kezdetnek elég lesz, meg persze megpróbálok minnél többet olvasni is, akár híreket, akár itt a gyk-n.

Merre laksz? Valamilyen klubba járj el futni. Azt is társaságban jó csinálni. Ha sokat gépeztél, akkor arról biztosan tudnál beszélgetni olyannal akinek hasonló az érdeklődési köre.
Gratulálok a döntésedhez:) Csináld.Ilyen egy egyéniség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!