Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, min változtassa...

Mit csináljak, min változtassak az életemen, ha egyszerűen nem tudok semmiről sem beszélni az emberekkel?

Figyelt kérdés
És nem azért mert félek tőlük, mert a szüleimmel sem tudok.Ha pl. egy volt osztálytársammal talákozok a buszon, akkor is inkább elmegyek a busz másik végébe.
2012. márc. 2. 17:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm mindenkinek, hogy írt/válaszolt!

Az este folyamán elég sokat gondolkodtam a dolgon.Azt hiszem megvan a megoldás.Angolul valahogy így szokták mondani: Get a Life.Szóval az a baj, hogy nincs téma, amiről beszélni tudnék az emberekkel.Ezért arra gondoltam, hogy így 16 évesen, ideje lenne nem csak a gép előtt ülni, és verni neki egész nap, hanem kimozdulni a 4 fal közül.Úgy tervezem, hogy hétfőn úgy is kevés órám lesz, bemegyek a Decathlonba és veszek 1 pár futócipőt a szülinapi pénzemből, majd pedig egy uszodabérletre is beruházok.Esetleg elmegyek valamikor bulizni is.Még sosem voltam, majd meglátjuk milyen lesz.Azt hiszem ez kezdetnek elég lesz, meg persze megpróbálok minnél többet olvasni is, akár híreket, akár itt a gyk-n.

2012. márc. 3. 12:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Na, ezt nagyon jól teszed! Minden testmozgás hasznos és jól érzed magad tőle. Ajánlok még küzdősportokat is, fegyelemre és összpontosításra tanít, és ott is szerezhetsz barátokat. Én Kung Fu-ra jártam régebben. Bulizni sose szerettem, nem nekem való közeg, de rock-koncertre itt-ott elmentem. De ott se rajongtam a talajrészegekért :)
2012. márc. 3. 15:46
 13/15 Bence_ ***** válasza:

Merre laksz? Valamilyen klubba járj el futni. Azt is társaságban jó csinálni. Ha sokat gépeztél, akkor arról biztosan tudnál beszélgetni olyannal akinek hasonló az érdeklődési köre.

Gratulálok a döntésedhez:) Csináld.Ilyen egy egyéniség!

2012. márc. 3. 17:21
 14/15 A kérdező kommentje:
Szolnoki vagyok.
2012. márc. 3. 20:03
 15/15 A kérdező kommentje:
A küzdősportokat nem igazán kedvelem, de azért kösz!
2012. márc. 3. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!