A férjem angliai álláslehetőséget kapott - mi a babával menjünk vagy maradjunk?
6 vagy 8 hónapról van szó, a lányunk most lesz 5 hónapos. Én jól beszélek angolul, a munkahelyemen minden nap használtam. De elég aktív társadalmi életet élek: találkozok babázó barátnőimmel, hívunk át hétvégére vendégeket, járok be hetente a munkahelyemre kicsit beszélgetni.
Ha nem mennénk, akkor kb havonta 1 hétvégére találkozhatnánk. Párom szeretné, ha mennénk, mert ugye egy ilyen kicsi baba nagyon sokat változik fél év alatt, vele szeretne lenni.
Aki ilyen helyzetben van/volt azt is írja meg, hogy megbánta-e a döntést!
Nagyon köszönöm!
ma 09:04 vagyok-
Ha gondolod akkor a hétvégén úgyis megyek nagy bevásárlásra Tesco,Asda,Sainsbury üzletekbe.Ezek a legelfogadhatóbbak.Ha érdekel akkor felírhatom,hogy mennyibe kerül a pelenka meg egyéb baba dolgok.Csak írd meg,hogy konkrétan mi érdekel.Az árakat majd leírom neked,és te otthon ki tudod kalkulálni,hogy drágább vagy olcsóbb mint otthon.
üdv 38/N
ma 18:29 vagyok megint.
A ruha egyébként nem drága itt kint,de nem a babaruhák.Azok bizony nem olcsóak.Tegnap vettem (mondjuk én 1 éves kislánynak) egy kis szoknyát 8 fontért.(primark-ban ami itt elég olcsó és jó kis ruhaüzlet,de nem a márkákat dobálják ott sem) Viszont felnőtt méretben tényleg olcsóbbak a ruhák.
Mindenkinek köszönöm
Megyünk :-))))) A férjem nagyon boldog, már fel is hívta a főnökét :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!