A férjem angliai álláslehetőséget kapott - mi a babával menjünk vagy maradjunk?
6 vagy 8 hónapról van szó, a lányunk most lesz 5 hónapos. Én jól beszélek angolul, a munkahelyemen minden nap használtam. De elég aktív társadalmi életet élek: találkozok babázó barátnőimmel, hívunk át hétvégére vendégeket, járok be hetente a munkahelyemre kicsit beszélgetni.
Ha nem mennénk, akkor kb havonta 1 hétvégére találkozhatnánk. Párom szeretné, ha mennénk, mert ugye egy ilyen kicsi baba nagyon sokat változik fél év alatt, vele szeretne lenni.
Aki ilyen helyzetben van/volt azt is írja meg, hogy megbánta-e a döntést!
Nagyon köszönöm!
A babának csak egy a lényeg: hoyg melletted legyen. Akkor biztonságban van. Menj!
És Ne fosszd meg az apját attól a pótolhattalan élménytől, amit az első hónapok adnak! És magadta sem a férjedtől, és az élményektől.Ki nem szrja le a barátnőket ilyenkor? Lesz mit mesélni, ha hazajössz. De neked a férjed mellett a helyed! A gyereknek az apja mellett a helye! Amellett magányos férfit csinálni belőle hónapokra? Okos dolog ez?
Menj bátran,ott sem kell a 4 fal között ülnöd,legalább lesznek ottani ismerőseid is,talán még meg is tetszik és ott maradtok.
Ki ne hagyd
most komolyan... szerinted a babázó barátnőid, a vendégeid vagy a volt munkatársaid otthon maradnának Anglia helyett, csak mert együtt szoktatok beszélgetni???? nem hiszem :D
Baromság lenne otthon maradni, ez egyértelmű. Sokkal jobban megbánnád, ha nem mennél... meg elég furcsa indokaid vannak, hogy miért ne... nem is értem ezeket...
30N
Ki ne hagyd! A gyerkőcnek meg most tök mindegy, neki apu és anyu kell. Nem egy kisiskolásról beszélünk, akivel a tananyagot kell pótolni meg vizsgázni, kint pedig mire beilleszkedik jöhet haza.
Barátnőmek 3 gyerekkel (a legkisebb pici baba volt)mentek - ők végleg, és nagyon jól érzik magukat.
Ha a férjed 6 vagy 8 hónapra azért megy ki,hogy pénzt keressen akkor én maradnék a babával otthon.Mégpedig azért mert sokkal drágább kint az élet,gondolok itt albérletre,baba dolgokra stb.Úgy spórolni nem fog tudni,ha ti is ott vagytok.
Te hiába tudsz angolul,pici mellett nem fogsz tudni elmenni dolgozni.(ha igen,akkor amit keresel oda is adhatod a babysitternek)
Fél év alatt igaz változik a baba,de nem annyira,hogy drasztikus változás legyen..Nem olyan nagy idő azért a fél év,főleg ma hogy van videó akár skype-on láthatjátok is egymást mindennap.
Én kint élek,és hidd el,családostul sokkal nehezebb az élet.
De ha nem akartok spórolni,akkor menj nyugodtan,legalább megismered Angliának egy részét is.
ma 08:38
Akkor te jó helyen élsz.Én Tengerpart közelében közelében élek,és rengeteget esik az eső.Vagy ha nem az eső akkor olyan szél van,hogy leviszi a fejem.Engem még 6 év után is lehangol,és sokszor sírógörcs kerülget,hogy megint esős idő van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!