Férjed/párod megcsinálja ezeket neked?
Figyelt kérdés
Hajfestés,hajvágás,körömfestés,szemöldök szedés-festés?
Az enyém igen.De nem mondom senkinek,mert egyszer emlitettem valakinek hogy párom szedte a szemöldököm,erre lepapucsozta.
Tényleg gáz?
Nem spórolásképp,csak tényleg jól megcsinálja,kedve is van,és közben jókat beszélgetünk.
(házimunkából is kiveszi a részét kérés nélkül)
szerintetek más is csak nem meri mondani,nehogy papucsnak nevezzék,vagy tényleg nem megszokott?
2012. márc. 1. 20:26
51/51 anonim válasza:
Nekem is ő festi a hajam, vágja, meg a lábkörmöm is levágja, mert nehéz nekem sajnos. Sőt, még az intim részem is szívesen fazonírozza.
Szerintem alap dolog a párunknak segíteni, bármiben, bármilyen neműek is vagyunk!
22/L (6 éve együtt, szóval nem egy kezdő kapcsolat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!