Férjed/párod megcsinálja ezeket neked?
Hajfestés,hajvágás,körömfestés,szemöldök szedés-festés?
Az enyém igen.De nem mondom senkinek,mert egyszer emlitettem valakinek hogy párom szedte a szemöldököm,erre lepapucsozta.
Tényleg gáz?
Nem spórolásképp,csak tényleg jól megcsinálja,kedve is van,és közben jókat beszélgetünk.
(házimunkából is kiveszi a részét kérés nélkül)
szerintetek más is csak nem meri mondani,nehogy papucsnak nevezzék,vagy tényleg nem megszokott?
Szerintem nagyon jó és rendes férjed van, becsüld meg őt! :) Dehogy papucs!
Olvastam egy összeállítást amit a gyerekek szerelemről alkotott véleményükből állítottak össze:
"Amikor nagyinak begyulladtak az izületei, nem tudott már előrehajolni, hogy kifesthesse a lábán a körmeit. Most mindig a nagypapa festi a nagyi körmeit, pedig neki is izületgyulladása van. Ez a szeretet."
Rebeka - 8 éves
Akkor azt gondoltam hogy ilyen nincs, vagy csak ritka, de ezek szerint neked ilyen segítőkész párod van! :)))
Nálunk ilyenre még nem volt példa, egyszer kezdte el kivasalni a hajamat - ő kérte - aztán, mivel derékig érő, elég dús hajam van, meg is unta, mondta, hogy ne haragudjak neki ehhez nincsen türelme.
Ha nálatok ez működik, nyilván te látod a párodon, hogy mennyire kényszerből, vagy jókedvből csinálja, te ismered őt. Az hogy nem beszéltek róla megint csak olyan dolog, hogy azt sem részletezitek a barátoknak, hogy ki milyen fehérneműt viselt az aktus előtt, aztán hogy milyen pózban, meddig és milyen tempóban csináltátok. Szerintem ez a magánéletetek.
Úgy vagyok ezzel az egésszel, hogy egy kapcsolat szabályait MINDIG az adott két félnek kéne írnia, nem a kívülállóknak.
azt hiszem órákig röhögne ha ilyenre kérném.
Nem is jutna eszembe ilyenre kérni és gondolom rémes lenne amit csinálna.
"de nem akarom, hoyg mégegyszer "félkész állapotban" lásson!"
smink nélkül se lát pizsamában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!