Férjed/párod megcsinálja ezeket neked?
Hajfestés,hajvágás,körömfestés,szemöldök szedés-festés?
Az enyém igen.De nem mondom senkinek,mert egyszer emlitettem valakinek hogy párom szedte a szemöldököm,erre lepapucsozta.
Tényleg gáz?
Nem spórolásképp,csak tényleg jól megcsinálja,kedve is van,és közben jókat beszélgetünk.
(házimunkából is kiveszi a részét kérés nélkül)
szerintetek más is csak nem meri mondani,nehogy papucsnak nevezzék,vagy tényleg nem megszokott?
ez tényleg nem megszokott egy férfitől. de nem azért, mert ilyet csak papucsférj csinál, hanem mert többnyire az ilyen mozgásokhoz nem jó a kézügyességük, általában nincs hozzá érzékük. ha megkérném a párom, h fesse be a szempillám/szemöldököm úgy néznék ki utána, mint egy panda. na, hát ezért nem szoktak ilyet a férjekre bízni :)
szerintem nem ciki, csak ritka, h valakinek férfi létére legyen affinitása ilyen tipikusan női dolgokhoz
11:es: nem irigyellek (nagyomrégen egy exem ezért tettem ki,képes volt tenni rá magasról hogy beteg vagyok,cseszett gyógyszert hozni,teát főzni,inkább azt mondta,majd szóljak ha meggyógyultam,most ugyse veszi hasznom...repült)
Nekem ezek nem csajos dolgok,magamnak nehezen tudom,neki tetszik,kivéve a körmöm,azt tudom,de azt ő erősködte ki:)
17 vagyok
utolsó: attól, h türelme és kézügyessége van, még nem biztos, hogy van érzéke pl ahhoz, hogy milyen egy szépen ívelt, ízléses szemöldök. még ha sebész vagy mérnők is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!